Princis Viljams, iespējams, netīši devis mājienu par gaidāmā bērna dzimumu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/ LETA

Šonedēļ princis Viljams ar draugu apmeklēja futbola spēli un tika «noķerts kadrā» līksmojam par futbola kluba «Aston Villa» uzvaru pār klubu «Cardiff City». Pēc čempionāta spēles Viljams, iespējams, izpļāpājies par viņa šomēnes gaidāmā trešā bērna dzimumu, ziņo hellomagazine.com.

Foto: AP/ Leta

Viljams spēli vēroja kopā ar kluba «Aston Villa» bijušo spēlētāju Džonu Keirīvu, atrodoties vadības sēdvietās. Pēc spēles viņš ģērbtuvē aprunājās ar spēlētājiem un saņēma kreklu no uzvaras vārtus guvušā spēlētāja.

Viljama un Keitas trešā bērna nākšana pasaulē, kas gaidāma jau tuvākajā laikā, ir liels notikums Apvienotajā Karalistē. Kembridžas hercogu pāris līdz šim vēl nav atklājis gaidāmā mazuļa dzimumu, tādēļ runas par šo bērnu tikai pastiprinās.Tiek liktas pat likmes uz vārdu, kas tiks dots bērnam.

Foto: AP/ Leta

Atsaucoties uz laikrakstā «Mirror» rakstīto, Viljams šīs futbola spēles apmeklējuma laikā faniem ir teicis: «Es uzstāšu, lai mazuli sauc par Džeku,» pēc pauzes piebilstot - «… vai Džekiju».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu