Bejonsē meita paceļ latiņu augstāk: savs stilists un apģērbu pircējs

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/ Scanpix

Kad esi ietekmīgu mūzikas smagsvaru pēcnācējs, tad nav šaubu, ka tev jāizskatās atbilstoši. Bet hip hop dziedātāja Jay-Z un R&B zvaigznes Bejonsē sešgadīgā meita Blū Aivija šķiet spērusi dažus soļus tālāk, nekā to varētu gaidīt, jo viņai ir savs stilists un personīgais apģērbu pircējs, ziņo thetalko.com.

Foto: AFP/ Scanpix

Kā ziņoja žurnāls Women's Wear Daily, viens no Bejonsē menedžmenta darbiniekiem A. Mendezs ir izvēlējies dažus no populārākajiem Blū Aivijas ietērpiem. Viens no pamanāmākajiem tērpiem bija redzams šā gada Grammy balvas pasniegšanas ceremonijā – baltais smokinga bikškostīms, kā arī baltā kleita, kas Blū Aivijai bija mugurā tēva mūzikas klipā Family Feud.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Bija arī kāda mirdzoša zelta krāsas kleita un galvasrota, kas tika saskaņota ar Blū Aivijas mātes kleitu, apmeklējot ikgadējo modes mākslas pasākumu Wearable Art Gala.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Bet, pirms nospriedīsi, ka meitene ir nekas vairāk kā tikai maza modes dāma, tev jāzina, ka viņa ir sākusi arī savu mūzikas karjeru – viņas «frīstaila» reps ir dzirdams Jay-Z pēdējā mūzikas albumā «4:44».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu