Kāzas šovā «Mamm, brauc mājās!»: laulību pretinieks Ēriks tomēr pārdomājis

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Pagājušajā ceturtdienā «STV Pirmā!» un šova «Mamm, brauc mājās!» skatītājiem bija iespēja dzīvot līdzi kantri dziedātājas Linitas Mediņas pūliņiem «vest pie prāta» un mudināt mainīt savas domas par laulībām ietiepīgo piecu bērnu tēvu Ēriku. Viņš pirms diviem gadiem, piedaloties šovā «Tēta nedienas», TV kameru priekšā lepni bildināja savu dzīvesbiedri Gunitu, taču nekāda tālāka rīcība no vīrieša puses nesekoja.

Vēl vairāk – šo gadu laikā augusi vīrieša klajā nepatika pret laulībām: Ēriks neslēpa, ka kāzas nav domātas viņam un šim solim viņš nav gatavs pat bērnu dēļ.

Nu tapis zināms, ka Linita Mediņa, kuru palīgos uzlabot attiecības ģimenē bija aicinājusi pati Gunita, spējusi darīt īstus brīnumus un pāris dienas pēc šova sērijas nodošanas skatītāju vērtējumam Gunitas un Ērika ģimenē beidzot skanējuši kāzu zvani. «Man gribas, lai viņš mani apprec un lai mēs esam viena kopīga ģimene. Gribu viņu saukt par vīru,» raidījumā sacīja Gunita. Nu viņa ir patiešām laimīga, jo var lepni nest vīra uzvārdu un kļuvusi par Ērika likumīgo sievu.

Foto: No personīgā arhīva
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu