Ardievas pelēcībai – kā garderobi padarīt krāsaināku un sievišķīgāku?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Pavasaris ir īstais brīdis, kad krāsas ienest arī apģērbā. Taču ar ko sākt, ja līdz šim tērpos dominējuši tikai pelēkie un melnie toņi, bet kleitu piegriezums vairāk līdzinājies maisam? Kā izcelt sievišķību arī tad, ja grūtniecība atstājusi grūti izdzēšamas pēdas ķermenī?

Vērtīgus padomus četru dēlu māmiņai Madarai jau šovakar sniegs «STV Pirmā!» raidījuma «Ievas jaunās pārvērtības» stiliste Iveta Vecmane.

  • Šajā sezonā aktuālas ir mežģīnes un meža zaļais tonis, tāpēc, ja izvēlēsies šādu apģērbu, noteikti būsi krāšņa un pamanāma.
  • Nebaidies tērpos ieviest ziedu motīvus - tie šovasar būs īpaša modes aktualitāte. Un neaizmirsti, ka lielajām meitenēm vairāk piestāvēs lieli ziedu raksti.
  • Priekšroku dod kleitām, kas iezīmē vidukļa līniju, – tā augumam piešķirsi vēlamās proporcijas un vizuāli to slaidināsi.
  • Kājas izskatīsies slaidākas, ja svārku un kleitas garumu izvēlēsies nedaudz pāri celim.
  • Klasiska un nemainīga vērtība garderobē būs zīmuļsvārki, kurus ērti kombinēt arī ar citiem apģērbiem.
  • Lai slaidinātu kakla zonu, izvēlies kleitas un blūzes ar V veida izgriezumu. Bet krūšu zonas akcentējumu mazināsi ar diagonāliem drapējumiem apģērbā.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu