Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Nedēļas horoskops: 23. - 29. aprīlis

 
Foto: Depositphotos.com

AUNS

Nedēļas sākumā dzīvosi sev. Varbūt apmeklēsi izstādi vai kādu citu kultūras pasākumu. Saskarsmē ar otro pusīti būsi romantiski noskaņots, rūpēsies, lai arī partneris sajūtas līdzīgi. Nedēļas vidū nāksies vairāk laika atlicināt darba jautājumiem. Nav izslēgti negaidīti braucieni, sadarbība ar ārzemju partneriem. Nedēļas izskaņā atkal vairāk varēsi veltīt laiku atpūtai, ģimenei. Pielūko, lai nesāc pārlieku tērēties vai izlutināt savas atvasītes!

 
Foto: depositphotos.com

VĒRSIS

Tu spēsi piesaistīt līdzgaitniekus ar savu enerģiskumu un asprātību. Pilnīgi iespējams, izdosies noslēgt jaunas sadarbības vai kā citādi veicināt savus ienākumus. Mājas dzīvē iespējami nelieli strīdi ar mīļoto, taču tie būs īslaicīgi. Nedēļas otrajā pusē tevi var nomākt neliela garlaicība, neapmierinātība ar apkārt notiekošo. Vislabākās zāles pret sliktu omu būs mērenas fiziskas aktivitātes, kā arī ūdens procedūras.

 
Foto: depositphotos.com

DVĪŅI

Rēķinies, ka nedēļa paies vienā steigā. Tev vajadzēs ne tikai sakārtot darba jautājumus, bet arīdzan tikt skaidrībā ar privātajā dzīvē notiekošo. Esi pacietīgs, zvaigznes saka priekšā, ka kārotajām lietām, mērķiem būs nepieciešams veltīt vairāk laika, enerģijas, nekā sākotnēji plānoji. Taču, ja izturēsi saspringto «maratonu», par rezultātu trūkumu patiesi nesūdzēsies. Jūtamu morālo atbalstu spēs sniegt otrā pusīte. Nedēļas nogali, visticamāk, veltīsi jaunu zināšanu apguvei.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒZIS

Šonedēļ labāk klāsies radošās jomas pārstāvjiem. Tevī ģenerēsies jaunas idejas, pratīsi arī ikdienišķām lietām pieiet no savdabīga skatu punkta. Dzīvespriecīgā nostāja ļaus vieglāk tikt galā ar ģimeniska rakstura sarežģījumiem, ar kuriem, visticamāk, vari saskarties nedēļas vidū. Kādam no radinieku loka var būt nepieciešams tavs padoms vai praktiska palīdzība, kuru noteikti neatteiksi. Nedēļas nogalē vēlēsies izbaudīt ko krāšņāku, nebijušāku, eksotiskāku.

 
Foto: depositphotos.com

LAUVA

Tu jūtami centīsies izpatikt līdzgaitniekiem, it sevišķi augstākstāvošajiem. Taču esi apdomīgs, nesāc šaut pār strīpu, kļūt uzmācīgs, jo tādējādi vari nenovēršami sabojāt savas sākotnējās ieceres. Šonedēļ labāk apkārtējiem neklāstīt sevis nospraustos plānus, ļaut, lai par tevi runā paveiktie darbi. Ģimenes lietās būs nepieciešama gan izturība, gan pacietība, jo notikumu gaita var būt nedaudz neprognozējama un brīžiem emocionāli piesātināta.

 
Foto: depositphotos.com

JAUNAVA

Nav izslēgts, kādam Jaunavas zīmes pārstāvim parādīsies nopietnāka interese par mākslu, kultūru. Attiecīgi tiks apmeklēti gan koncerti, gan izstādes, gan uzturēti centieni atrasties radošu, inovatīvu cilvēku sabiedrībā. Savukārt pārējās Jaunavas, kā jau praktiskas būtnes, galveno uzmanību veltīs darbam, saimnieciskām lietām. Attiecībās ar mīļoto būsi nedaudz nervozs, brīžiem liksies, ka pati partnera klātiene nedaudz kaitina tevi.

 
Foto: depositphotos.com

SVARI

Tavi panākumi profesionālajā jomā būs patiesi ievērojami, ja vien neļausi slinkumam pievarēt sevi. No tevis šobrīd tiks prasīta iniciatīva, spēja pieņemt acumirklīgus lēmumus, kā arī pēc iespējas skaidrāka mērķa apziņa. Kopsummā nedēļa vairāk piemērota lietišķām aktivitātēm. Vari droši kārtot juridiska rakstura jautājumus, veikt darījumus ar nekustamo īpašumu, piesaistīt jaunus sadarbības partnerus. Privātā dzīvē viss ritēs savu gaitu, bez steigas un liekiem uztraukumiem.

 
Foto: Depositphotos.com

SKORPIONS

Zvaigznes tev šobrīd radīs labvēlīgus apstākļus, lai veidotu jaunu kontaktus gan lietišķā, gan privātā plānā. Tu ātri vien spēsi izveidot vēlamo kontaktu ar sarunu partneri, panākt viņa ieinteresētību, simpātijas. Zīmīga nedēļa Skorpioniem, kuri saistīti ar politiku, lielo biznesu, kā arī zinātniski pētniecisko jomu. Lieti noderēs tev piemītošais dziļdomīgums un spēja aptvert globālas norises, izprast to cēloņus un iespējamās sekas. Mīļotais cilvēks no tevis vēlēsies vairāk uzmanības apliecinājumu.

 
Foto: depositphotos.com

STRĒLNIEKS

Visā visumā tev veiksies. Spēsi prasmīgi tikt galā ar uzticētajiem pienākumiem darba lauciņā. Ik pa brīdim tavu uzmanību novērsīs privātās dzīves līkloči, kuri gan var kļūt līdzīgi «amerikāņu kalniņiem». Neskatoties uz to, saglabā modrību un nosvērtību, nekrīti galējībās un atturies no pārsteidzīgiem lēmumiem! Šoreiz zvaigznes iesaka vadības grožus vairāk uzticēt otrajai pusītei, jo tās lēmumi var izrādīties daudz auglīgāki, it sevišķi ilgtermiņa skatījumā.

 
Foto: depositphotos.com

MEŽĀZIS

Nedēļas pirmajā pusē nav ieteicams doties ceļā, kā arīdzan kārtot apjomīgus darījumus ar nekustamo īpašumu. Labāk veltīt laiku jau iesāktiem, ikdienišķiem darbiem. Parūpējies, lai tavs ikdienas profesionālais sniegums būtu gana kvalitatīvs un atbilstu nepieciešamajiem standartiem, neļauj steigai radīt paviršības. Nedēļas otrā puse vairāk atbilstoša jaunu kontaktu dibināšanai, radošu ideju realizācijai. Mājas lietām laika atliks diezgan maz, taču mājinieki būs saprotoši.

 
Foto: Depositphotos.com

ŪDENSVĪRS

Tu mērķtiecīgi soļosi pretī cerētajam, neskatoties uz to, ka tavā ceļā, var gadīties ne viens vien šķērslis un pārpratums. Rodoties kādam konfliktam, neļaujies mirkļa emocijām, centies būt maksimāli diplomātisks saskarsmē ar kolēģiem un augstākstāvošajiem. Iespējams, kāds no sadarbības partneriem var nepildīt dotos solījumus, kas savukārt kavēs lietu tālāko virzību. Šajā sakarā noderīgu atbalstu var sniegt kāds no radinieku loka. Nedēļas nogali pilnībā veltīsi ģimenei, otrajai pusītei.

 
Foto: depositphotos.com

ZIVIS

Situācija var prasīt ātru pielāgošanos jauniem apstākļiem. Nebūs laika mulst vai kautrēties, būt jāķer vērsis aiz ragiem un jāpierāda, ka esi ieņemamās vietas cienīgs. Noteikti liec lietā sev piemītošo intuīciju, nebaidies izrādīt iniciatīvu un piedāvāt sadarbības partneriem, augstākstāvošajiem nestandarta risinājumus pastāvošajām problēmām. Jūtamā slodze darbā nepaliks bez sekām, taču aizvien jaunus enerģijas krājumus spēsi smelties, esot kopā ar ģimeni!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu