Kā Viljams un Keita ar bērniem pavada dienas pirms svarīgā notikuma?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA Wire/ Scanpix

Jau tuvākajās dienās Kembridžas hercoga un hercogienes ģimeni, kas šobrīd ir četru cilvēku sastāvā, papildinās jauns ģimenes loceklis. Princim Džordžam un princesei Šarlotei pievienosies vēl viens karaliskais bērns – viņu māsiņa vai brālītis. Bet pagaidām, kamēr vēl iespējams, ģimene izbauda sirsnīgu kopābūšanu, ziņo hellomagazine.com.

Tiek uzskatīts, ka princis Viljams un Keita Midltone ar bērniem varētu pamest galvaspilsētu un doties uz Baklberiju Bērkšīrā, lai pabūtu kopā ar Keitas vecākiem – Kerolu un Maiklu Midltoniem. Keita, būdama gaidībās, šeit ciemojās arī Lieldienu laikā. Ņemot vērā, ka viņa atrastos 50 jūdzes no Svētās Marijas slimnīcas, kur plānotas dzemdības, Keitai laicīgi būtu jāreaģē uz dzemdību sāpēm, jo ceļā līdz slimnīcai jāpavada nepilna stunda.

Protams, Keita var izvēlēties atrasties arī tuvāk slimnīcai – savās mājās Kensingtonas pilī, jo tad dzemdību vieta un personāls atrastos vien 10 minūšu attālumā.

Svētās Marijas Lindo spārns ir tā pati vieta slimnīcā, kur Keita dzemdēja Džordžu (2013. gadā) un Šarloti (2015. gadā). Pēdējās dažās nedēļās karaliskās ģimenes fani uzturas slimnīcas tuvumā, lai nepalaistu garām svarīgo notikumu.

Karaliskais mazulis pasaulē ieradīsies neilgu brīdi pirms vēl kāda nozīmīga karaliskā notikuma – prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām, kuras notiks 19. maijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu