Lūk, kas pārsteidza karalieni, kad viņa apciemoja Keitu un Viljamu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA Wire/ AP/ Scanpix

Karaliene Elizabete II bijusi satriekta, kad pirmoreiz apciemojusi Keitu Midltoni un princi Viljamu viņu mājā Anmerholā. Šis apmeklējums spilgti iezīmēja karalienes un pāra dzīvesveidu atšķirības, ziņo express.co.uk.

Tiek stāstīts, ka karaliene nav spējusi aptvert, cik daudz laika tiek pavadīts virtuvē kopā ar ģimeni. Kembridžas pārim un bērniem, kā izrādās, virtuve ir galvenā tikšanās un sarunu vieta. Karalienei tas nebija pieņemami, jo viņai sarunām un vienkārši kopīgai laika pavadīšanai ar kādu ir atsevišķa telpa.

Piemēram, esot Balmoralas pilī, virtuve ir tā vieta, kuru viņa nekad neapmeklē. Viņasprāt, tur lai strādā un uzturas tikai virtuves darbinieki. Savukārt Keitas un Viljama mājā virtuve ir apvienota ar ēdamistabu. Tas tikai pierāda, ka karaliskais pāris ir mūsdienīgi domājoši cilvēki.

Tiek runāts, ka līdzīgs iekārtojums ir arī pāra apartamentos Kensingtonas pilī.

Šī nav vienīgā atšķirība starp karalienes un jaunākās paaudzes ģimenes pārstāvjiem. Tiek uzskatīts, ka Keitai un Viljamam ir daudz mazāk darbinieku nekā karalienei. Protams, viņiem ir savi palīgi – auklīte un mājsaimniecības vadītāja, bet noteikti ne tik daudz kalpotāju kā karalienei vai princim Čārlzam. Kā arī darbinieku sarakstā nav sulaiņu un virssulaiņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu