Aija Vītoliņa: izmēģināju trako aktrišu diētu - drausmīgi, bet strādā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Vārds «diēta» ir pazīstams teju katrai sievietei. Ikviena no mums kaut reizi dzīvē ir izmēģinājusi kādu no populārākajām tievēšanas metodēm, lai pēc ziemas varētu ielīst savās mīļākajās džinsās vai būt patiešām nevainojama kādā īpašā pasākumā. Kā izrādās, diētas nav svešas arī sabiedrībā pazīstamām dāmām, kuras tā vien žilbina TV ekrānos.

Viņu vidū arī šarmantā dziedātāja Aija Vītoliņa, kura mēģinājusi ne vienu vien diētu, taču atzinusi, ka tās nekam neder, jo pēcāk kilogrami atgriežoties ar uzviju. «Pirms kaut kāda brīža izmēģināju to trako aktrišu diētu, kur jāēd tikai olas un greipfrūti. Tas ir drausmīgi, bet strādā. Pirmajā nedēļā bija pat četri kilogrami nost. Otra, ko es mēģināju, bija dārzeņu zupiņas diēta, kur jāēd trīs reizes dienā tikai dārzeņu zupa. Bet vislabāk man, protams, strādā stress,» raidījumā «Starp mums runājot», kas jau šovakar būs skatāms televīzijā sievietēm «STV Pirmā!», atklāj dziedātāja un TV šovu dalībniece Aija Vītoliņa.

Vaicāta, kāpēc tik simpātiska sieviete ik pa laikam mēdz sevi mocīt ar dažādām diētām, dziedātāja neslēpj, ka joprojām nav mierā ar savu ķermeni: «Ir kaut kāds savs iedomātais ideālais tēls, kuru droši vien ir radījuši dažādi standarti un stereotipi par to, kādam jāizskatās cilvēkam uz skatuves un ikdienā. Un tad tu skaties uz sevi un saproti, ka tā kamera vēl pieliek klāt tos kilogramus trīs vai četrus. Tas laikam ir tas, ka man nav līdz galam miers ar sevi. Tas nozīmē, ka es vēl neesmu sevi pieņēmusi tādu, kāda es esmu. Ar tādu svaru. Bet tajā pašā laikā man šķiet, ka cilvēkam vajadzētu būt formā un nemitīgi sevi uzturēt tonusā,» tā Aija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu