Kā nomaskēt ādas apsārtumu un pigmentāciju?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Jau šovakar «STV Pirmā!» raidījuma «Ievas jaunās pārvērtības» skatītājus gaida tikšanās ar «sistēmas bērnu» – 26 gadus veco Baibu, kura bērnību pavadījusi bērnunamos un audžuģimenēs. Neskatoties uz piedzīvoto, jaunā sieviete ir pārliecināta, ka šis ir viņas laiks, tāpēc vēlas celt savu pašapziņu un mainīt izskatu, lai līdzās savam sešgadīgajam dēliņam neizskatītos kā māsa, bet gan mamma.

Sacīts – darīts un pie darba jau gatavas ķerties raidījuma ekspertes – Aina Poiša, Inita Sila un Iveta Vecmane. Friziermeistars Baibas vizuālajam tēlam izvēlēsies šobrīd tik aktuālo franču boba griezumu, bet vizāžiste Krista Zvirgzdiņa palīdzēs sievietei apgūt grima pamatus un sniegs vērtīgus padomus, kā nomaskēt sejas apsārtumu un pigmentācijas plankumus. Izrādās, lai maskētu sarkanos plankumus, no krāsu apļa jāņem pretkrāsa – zaļā. Taču ar zaļā toņa koriģējošo bāzi vai korektoru jāstrādā ļoti uzmanīgi, un tas jāuzklāj tieši uz apsārtušajām zonām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu