Mamma maina dēla vārdu tetovētāja kļūdas dēļ

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

Pareizrakstības kļūda tetovējumā vienmēr ir nedaudz apkaunojoša, it sevišķi tad, ja minēts ir radinieka vārds. Tieši šādi gadījās kādai sievietei Zviedrijā Johanai Sandstromai, kura vēlējās uztetovēt sava dēla vārdu. Diemžēl, tetovētājs kļūdījās un Johanas dēla vārdu Kevins uzrakstīja kā Kelvins.

Bet tā vietā, lai apmeklētu ilgās un sāpīgās tetovējumu noņemšanas procedūras, Sandstroma nonāca pie lieliska risinājuma – oficiāli mainīt dēla vārdu. Viņas sākotnējais plāns bija izrādīt cieņu savam jaundzimušajam bērnam, bet, kad ieraudzīja kļūdu, gandrīz paģība.

«Domāju, ka zaudēšu samaņu,» viņa teica vietējam laikrakstam. «Vēlējos uztetovēt savu bērnu vārdus. Iedevu tos tetovēšanas meistaram, viņš uzzīmēja dizainu un neko nejautāja par pareizrakstību, tāpēc vairāk par to arī neaizdomājos.»

Bet tas bija līdz brīdim, kad viņa pamanīja kļūdu. Atgriežoties salonā pie tetovētāja, meistars tikai smējies un piedāvājis atmaksu. Pārbaudot iespējas tetovējumu noņemt, Johana kopīgi ar vīru nonāca pie lēmuma, ka prātīgākais, ko var darīt, – mainīt viņu divus gadus vecajam bērnam vārdu.

Tagad, kad pārim ir trešais bērns Freja, Sandstroma vēlas vēl vienu tetovējumu par godu meitai. Bet šoreiz viņa apņemas vēlreiz nepieļaut šādu kļūdu. Viņa teica: «Es uzrakstīšu vārdu uz papīra un pārbaudīšu 10 000 reižu.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu