Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Nedēļas horoskops: 21. - 27. maijs

 
Foto: Depositphotos.com

AUNS

Naudu šonedēļ gan pelnīsi, gan vienlaikus gana tērēsi. Nav izslēgti neparedzēti izdevumi saistībā ar ģimenes vajadzībām, atvasīšu ārpusskolas aktivitātēm. Varbūt iegādāsies sev kādu dārgāku dāvanu, pie viena palutināsi arī otro pusīti. Nedēļas vidū var aktualizēties juridiska rakstura jautājumi, esi piesardzīgs, liekot savu parakstu uz kāda dokumenta, pārliecinies, vai tajā ir ievērotas visas nepieciešamās formalitātes. Brīvdienās alksi pēc mīļotā cilvēka sabiedrības.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒRSIS

Par visām varītēm centīsies pavirzīties augstāk pa karjeras kāpnēm. Tu spēsi pārliecināt priekšniecību īstenot papildu reklāmas pasākumus, lai veicinātu uzņēmuma atpazīstamību. Tevis izrādītā iniciatīva tiks atbilstoši novērtēta. Ja nepieciešams kārtot kādas naudas lietas, dari to labāk nedēļas pirmajā pusē. Savukārt, sākot ar trešdienu, vari aktīvāk iesaistīties saviesīgajās norisēs, apmeklēt dažādus pasākumus, prezentācijas.

 
Foto: Depositphotos.com

DVĪŅI

Labprāt iesaistīsies dažādos biznesa projektos, taču, darot divus darbus vienlaicīgi, pastāv liela iespēja, ka pieļausi neuzmanības kļūdas, kā arī padarītā kvalitāte nebūs tik augsta, kā koncentrējot visu savu enerģiju kam vienam. Zvaigznes iesaka meklēt iespējas, kā uzlabot savas profesionālās iemaņas, gūt jaunus lietišķos kontaktus. Nav izslēgts, šonedēļ nāksies doties neplānotā komandējumā. Privātajā dzīvē nāksies nedaudz papūlēties, lai gūtu patiesu saskaņu ar mīļoto cilvēku.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒZIS

Iegrimsi ikdienas darbos tiktāl, ka tuvinieki manīs tevi pārrodamies mājās tikai vēlu vakarā. Pielūko, lai pārliekais centīgums nesāk draudēt ar pārslodzi! Esi apdomīgāks, dodot solījumus, paškritiskāk izvērtē tavā rīcībā esošo laiku, profesionālās iemaņas, un tikai tad uzņemies jaunas saistības. Saskarsmē ar radiniekiem ātri radīsi kopīgu valodu, pavadot laiku sarunās, smelsies iedvesmu un jaunas idejas. Nedēļas nogalē vēlēsies no sirds atpūsties, izbaudīt mieru, klusumu.

 
Foto: Depositphotos.com

LAUVA

Šī nedēļa būs īstais laiks, lai pievērstos biznesam, risinātu ar transportu, loģistiku saistītus jautājumus. Lietišķajās pārrunās būsi apsviedīgs un ļoti filigrāns izteicienos. Ar savu artistisko attieksmi radīsi ne vienu vien atbalstītāju, apjūsmotāju. Nedēļas otrajā pusē tevī var mosties radošais gars, kurš tā vien mudinās pievērsties kam estētiskam, mākslinieciskam. Pilnīgi iespējams, ka pilnībā mainīsi sava mitekļa interjeru. Attiecību lietās skaidri zināsi, ko vēlies, taču brīžiem vari kļūt pārlieku uzstājīgs.

 
Foto: Depositphotos.com

JAUNAVA

Centies mazāk uztraukties par lietām, kuras nespēj tā īsti ietekmēt. Koncentrē savu uzmanību tekošajiem darbiem, nenovērsies blakuslietām. Der apzināties, ka, noskaņojoties uz pozitīvas nots, spēsi gūt daudz labākus rezultātus, uzlabot attiecības ar apkārtējiem. Vislabāk šonedēļ padosies dažādi saimnieciski organizatoriski pienākumi. Tava augstā atbildības sajūta un strādīgums izcels tevi uz apkārtējo fona. Mīlas jomā nedēļa paies mierīgos, harmoniskos toņos.

 
Foto: Depositphotos.com

SVARI

Var aktualizēties privātajā dzīvē notiekošais. Diemžēl nav izslēgti asāki strīdi ar otro pusīti. Nesaskaņas ar mīļoto var laupīt daļu koncentrēšanās spēju darba lietās, tāpēc centies pēc iespējas ātrāk atrisināt visas nesaskaņas un ieiet atpakaļ ierastajā ikdienas ritmā. Šī nedēļa zīmīgāka Svariem, kuri strādā masu medijos, pilda starpnieka funkcijas, sniedz juridiskos pakalpojumus. Iespējams, veidosies saikne ar amata brāļiem no ārzemēm.

 
Foto: Depositphotos.com

SKORPIONS

Šī nav pati piemērotākā nedēļa tiesiska rakstura procedūrām, kā arī naudas, nekustamā īpašuma jautājumu kārtošanai. Ja tomēr nākas risināt iepriekš pieminētās lietas, tad labāk to darīt nedēļas sākumā. Saskarsmē ar priekšniecību esi savaldīgāks, neļauj vaļu savām emocijām, sakāpinātajām kaislībām. Kāds Skorpions var sajust vēlmi nopietnāk iedziļināties globālajos notikumos, ar politiku saistītos jautājumos. Iespējams, aktīvi meklēsi domubiedrus, ar kuriem apspriest aktuālās tēmas.

 
Foto: Depositphotos.com

STRĒLNIEKS

Nedēļas sākumā nebūs tādu darbu, ar kuriem nespēsi tikt galā. Apkārtējie tieksies pēc tavas klātbūtnes, jo tā zināmā mērā būs kā svaigas enerģijas eliksīrs. Iespējamas labvēlīgas pārmaiņas ģimeniskajās attiecībās. Risinot tehniska rakstura lietas, vairāk uzticies pieredzējušākiem kolēģiem. Lai nedēļa būtu patiesi izdevusies, esi apdomīgāks finansiālajos jautājumos, kā nākas pārdomā savus tēriņus, nekļūsti pārsteidzīgs, veicot lielākus pirkumus. Ārpus darba vislabprātāk uzturēsies kuplā paziņu kompānijā, baudīsi jautru, radošu noskaņu.

 
Foto: Depositphotos.com

MEŽĀZIS

Var nākties daudz laika, pūļu veltīt citu sastrādāto nepilnību novēršanai. Būsi prasīgs gan pret sevi, gan apkārtējiem, necietīsi halturēšanu un slaistīšanos. Saskarsmē ar laiskākajiem kolēģiem būsi strikts, liksi manīt, ka tev nav saistoša viņu kompānija. Tomēr pārspīlēt ar citu pāraudzināšanu nevajadzētu. Lai labāk katrs pats tiek galā ar saviem netikumiem. Mājas lietās nedēļa solās būt mierīga, patīkama.

 
Foto: Depositphotos.com

ŪDENSVĪRS

Būsi taisnības cīnītājs. Meklēsi iespējas gūt saikni ar līdzīgi domājošajiem, apvienot pūliņus kopējā labuma gūšanai. Tieši prasme strādāt komandā, saliedēt apkārtējos, būs viena no svarīgākajām panākumu atslēgām! Tev piemitīs liels gribasspēks, mērķtiecība, kuru apkārtējie sajutīs, nedaudz pat apskaudīs to. Saskarsmē ar mājiniekiem būsi draudzīgs, centīsies uzturēt jautru, bezrūpīgu noskaņu jūsu starpā. Nedēļas nogalē iespējams neplānots brauciens.

 
Foto: Depositphotos.com

ZIVIS

Nekautrējies likt lietā savas psihologa dotības, intuīciju, it sevišķi, ja tiecies ar jauniem sadarbības partneriem. Naudas lietas vēlams kārtot nedēļas pirmajā pusē, savukārt trešdiena un ceturtdiena ir piemērota visu veidu radošajām un sabiedriskajām aktivitātēm. Nav izslēgts, ka iesaistīsi ģimenes locekļus savās profesionālajās gaitās. Privātā dzīvē tu meklēsi jaunas sajūtas, piedzīvojumus, kas vairākus Zivju zīmes pārstāvjus novedīs dziļākos ūdeņos, mudinās sākt jaunas attiecības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu