Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Nedēļas horoskops: 28. maijs – 3. jūnijs

 
Foto: Depositphotos.com

AUNS

Pastāv labas iespējas saņemt sadarbības partneru atbalstu, finansiālu segumu plānotajiem projektiem. Tu lieliski sapratīsies ar līdzgaitniekiem, pratīsi veidot veiksmīgu saikni ar ārzemju kolēģiem. Nav izslēgts, dosies kādā komandējumā, pieredzes apmaiņas braucienā. Nedēļas vidū vari pievērsties saimnieciskām lietām, savukārt nedēļas izskaņā centies vairāk uzmanības atlicināt ģimenes vajadzībām. Tu šonedēļ labi sapratīsies ar jaunāko paaudzi.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒRSIS

Nedēļas sākumā esi piesardzīgāks ar izteicieniem. Neapdomīgi izteikta kritika, pārmetumi var radīt nevajadzīgus sarežģījumus. Tev labāk sekmēsies saimnieciska rakstura lietas, patiks darboties individuāli. Nedēļas vidus ir piemērots biznesa jautājumiem. Vari kārtot darījumus ar nekustamo īpašumu, pievērsties tieslietām. Sākot ar ceturtdienu, aizvien vairāk ļausies sev tīkamai atpūtai. Draugi labprāt redzēs tevi savā kompānijā, un arī tu pats nesmādēsi jautru kopā būšanu.

 
Foto: Depositphotos.com

DVĪŅI

Nedēļas sākumā vēlamāk atturēties no finansiālu jautājumu risināšanas. It īpaši nebūtu ieteicams kādam aizdot naudu, jo to var būt grūti atgūt. Tev labāk padosies radošās lietas. Trešdien vajadzētu būt uzmanīgākam pie auto stūres, vairāk uzmanības veltīt savai pašsajūtai. Nav izslēgts, tev prasīsies paņemt lieku brīvdienu, doties pie dabas, izbaudīt mieru un klusumu. Tuvojoties darba nedēļas izskaņai, tava oma un dzīvesprieks atkal būs līmenī, dzims jaunas idejas, ambiciozi plāni.

 
Foto: depositphotos.com

VĒZIS

Mājinieki vairāk nekā jebkad tieksies pēc tavas klātbūtnes un mīlestības. Arī tu vēlēsies sagādāt tuviniekiem pēc iespējas vairāk pozitīvu emociju. Atvasīšu klātbūtne dos tev jaunu enerģijas lādiņu turpmākajiem darbiem. Šī nedēļa piemērota jaunu zināšanu apguvei, profesionālai izaugsmei. Tu labi sapratīsies ar līdzcilvēkiem, pratīsi uzrunāt priekšniecību, gūt tās atbalstu. Mīlas frontē šonedēļ būs grūti prognozēt notikumu gaitu. Kaislību ietekmē vari kļūt nedaudz pārsteidzīgs.

 
Foto: Depositphotos.com

LAUVA

Mazāk sūksties par «sūro likteni», citādi ātri vien vari ieslīgt pesimisma purvā, no kura būs grūti tikt ārā. Lai kliedētu nelāgo omu, noteikti izvairies no vientulības, meklē domubiedru sabiedrību, radošu, bezrūpīgu atmosfēru. Tu lieliski sapratīsies ar savām atvasītēm, jebkurā situācijā atradīsi kopēju valodu, iespēju robežās atbalstīsi viņu ieceru īstenošanu. Brīvdienas, visticamāk, iesāksi ar rosīšanos pa māju, jo pa nedēļu būs sakrājušies dažādi neatliekami saimniecības darbi. Līdzko tie būs paveikti, tā ar pilnu krūti ļausies dzīves baudīšanai.

 
Foto: Depositphotos.com

JAUNAVA

Pieliksi daudz pūļu, lai cerētos darbus paveiktu godam. Iespējams, attiecībā pret sevi un tuvākajiem kļūsi pārlieku prasīgs, vēlēsies sasniegt absolūto perfekcionismu. Saskarsmē ar mīļoto var parādīties spriedze, partnerim būs pavisam citāda nostāja pret dzīvi. Centies veicināt kompromisus starp savām un otrās pusītes vēlmēm un nekļūsti spītīgs, principiāls, tas visu tikai sarežģīs vēl vairāk. Nedēļas nogale ir piemērota, lai dotos nelielā izbraukumā kopā ar ģimeni.

 
Foto: Depositphotos.com

SVARI

Šonedēļ būsi aktīvs, labprāt ļausies notikumu virpulim, kurš tevi turēs savā varā līdz pat nedēļas beigām. Komunikācijā ar apkārtējiem pratīsi parādīt sevi no labākās puses. Līdzgaitnieki labprāt ieklausīsies tavā argumentācijā, iespējams, pat lūgs kādu padomu. Var aktualizēties ar reliģiju, labdarību saistīti projekti. Lietišķajām aktivitātēm piemērotāka būs nedēļas otrā puse, savukārt pirmdiena un otrdiena atbilstoša attiecību jautājumu risināšanai. Brīvdienās vēlēsies baudīt mājas mieru un klusumu.

 
Foto: Depositphotos.com

SKORPIONS

Sakāpinātās emocijas var būt par galveno šķēršļu iemeslu, jo tās traucēs pieņemt objektīvus, izsvērtus lēmumus. Centies vairāk paļauties uz intuīciju, ieklausīties uzticamu kolēģu ieteikumos. Naudas lietas vēlams kārtot, sākot ar trešdienu. Piektdiena piemērota valsts iestāžu apmeklējumam. Saskarsmē ar mājiniekiem būsi draudzīgs un iejūtīgs. Pie tevis droši varēs vērsties pēc morālā atbalsta. Nedēļas izskaņu droši vari veltīt sportiska rakstura aktivitātēm.

 
Foto: depositphotos.com

STRĒLNIEKS

Galvenokārt vēlēsies baudīt silto laiku, bezrūpīgu atpūtu, par darbu domāsi tikai galējas nepieciešamības gadījumā. Visātrāk no darba pienākumiem tiksi galā ar tehniska rakstura jautājumiem, turpretim zināmus kavēkļus var sagādāt juridiskās nianses. Šonedēļ tās labāk uzticēt zinošam speciālistam. Ja tev jāveic kāds lielāks pirkums, tad zini, to labāk darīt nedēļas otrajā pusē. Sestdien, svētdien ieteicams vairāk laika veltīt ģimenei, apciemot vecākus.

 
Foto: depositphotos.com

MEŽĀZIS

Būsi patiesi pārliecināts par sevi, nekas nespēs izsist tevi no līdzsvara. Nedēļas sākumā vari slēgt svarīgus darījumus, kārtot un parakstīt dokumentus, tikties ar sadarbības partneriem, lai apspriestu nākotnes ieceres. Enerģiskais noskaņojums ļaus paveikt patiesi daudz. Iespējams, ka svarīgākās lietas būsi paspējis realizēt līdz ceturtdienai, attiecīgi varēsi ātrāk ļauties atpūtai vai pievērsties kādam blakusprojektam. Mīļotais vairāk alks tavas uzmanības.

 
Foto: Depositphotos.com

ŪDENSVĪRS

Nedēļas sākumā var aktualizēties materiāla rakstura problēmas. Iespējams, tev nāksies uzņemties papildu pienākumus vai pat meklēt citas darba iespējas. Labs padomdevējs it visā būs otrā pusīte, kura spēs radušos sarežģījumus uztvert bez liekām emocijām, ar vēsu apdomu. Pašam vislabāk patiks nodoties radoša rakstura aktivitātēm. Nav izslēgts, radīsies nepieciešamība kāpt uz skatuves. Pat ja neesi saistīts ar aktiermākslu vai mūziku, ar savu radošo domu uzrunāsi plašāku sabiedrību.

 
Foto: depositphotos.com

ZIVIS

Labāk padosies darbs vienatnē, jo ļaužu burzma, apkārt valdošā kņada var ātri vien uzvilkt tevi, padarīt nervozu. Nedēļas sākumā esi piesardzīgāks aprēķinos, nododot atskaites, jo tavā veikumā var parādīties neuzmanības kļūdas. Rūpīgāk ieklausies priekšniecības norādēs, centies pareizi izprast sev uzdoto. Nedēļas vidū kāds Zivju zīmes pārstāvis var tikt sūtīts kursos uzlabot savas profesionālās iemaņas. Gūtās zināšanas pavērs jaunus apvāršņus, iespējas. Brīvdienās nesēdi mājās, dodies sabiedrībā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu