Kamilla par Meganas ģimenes drāmu: Mēs prātojām, kas notiks tālāk

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/ Scanpix

Prinča Čārlza sieva Kornvolas hercogiene Kamilla Harija un Meganas kāzas raksturoja kā pacilājošas, bet atzina, ka pat karaliskā ģimene nebija pārliecināta par to, «kas notiks tālāk». Par iemeslu tam kalpoja Mārklu ģimenes drāma, kas pieauga, tuvojoties kāzu dienai, ziņo people.com.

Ciemojoties TV raidījumā «5 News» Londonā, Kamilla žurnālistiem sacīja: «Tā bija tik burvīga diena. Mēs visi gan prātojām, kas notiks tālāk, bet viss noritēja labi.»

Bija ieplānots, ka Meganas tētis Tomass Mārkls vedīs meitu pie altāra, bet, tuvojoties kāzu dienai, viņš nokļuva preses uzmanības lokā, atzīstot, ka paparaci uzņemtās fotogrāfijas ar viņu bija iestudētas. Lai vēl vairāk neapkaunotu savu meitu un karalisko ģimeni, Tomass, kurš dzīvo Meksikā, izlēma nepiedalīties kāzās. Galu galā viņš vēl paziņoja, ka pasliktinājies veselības stāvoklis un viņš nedrīkst ceļot uz Apvienoto Karalisti.

Galarezultātā Meganu pie altāra veda princis Čārlzs. «Tā bija Meganas vēlme, un viņa Velsas princim ir pateicīga par to, ka viņš piekrita,» žurnālam «People» pastāstīja kāds karaļnama pārstāvis.

Kamilla vēl piebilda: «Ir patīkami piedzīvot ko pacilājošu, nevis nomācošu. Viss bija perfekti, ieskaitot laikapstākļus, kuri nevarēja būt labāki. Tā bija brīnišķīga diena. Vienīgi tagad mēs visi esam zaudējuši savas balsis!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu