Ko darīt, ja traucē vasaras raibumi?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Košie ādas pigmenta plankumiņi jeb vasarraibumi - dažiem tie šķiet mīlīgi, citiem traucējoši un lieki. Katram sava taisnība un skaistuma izpratne. Līdz ar spožākiem saules stariem vasaras raibumi mēdz kļūt vairāk un pamanāmāki. Bet, ja tomēr tev šķiet, ka to ir par daudz, tad ir dažas metodes, ar kuru palīdzību iespējams kaut nedaudz, bet tos pabalināt.

Pienenes

Sauju pieneņu ziedu pārlej ar vārošu ūdeni (tā, lai ūdens pilnībā pārklāj), ūdenim ļauj atdzist, tad to nokāš. Ar iegūto šķidrumu regulāri iesmērē seju.

Citrons

Iespējams, jau daudziem zināma metode – iesmērē seju ar nelielu daudzumu citrona sulas, pēc brītiņa noskalo.

Kefīrs

Vasaras raibumus balina un ādu nekairina kefīrs. Regulāri ar to ierīvē ādu, pēc brīža noskalo.

Skābētu kāpostu sula

Ja pašam nav savu skābēto kāpostu, tad tādus var iegādāties arī veikalā. Samitrini sulā dvielīti un apsedz seju. Noturi 20 minūtes. Pēc tam noskalo.

Zemenes

Maska ikdienas lietošanai – saspaida svaigas zemenes, masu liek uz sejas. Notur 20 minūtes, tad noskalo.

Pētersīļi

Trīs ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu sajauc ar 200 g ūdens un vāra 10 minūtes. Iegūto šķidrumu nokāš, masai pievieno nedaudz citrona sulas. Iegūto sajaukumu uzklāj uz sejas, brīdi notur, tad noskalo.

Vairāk padomu lasi jaunākajā «Ievas Padomu Avīzē»!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu