Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Nedēļas horoskops: 11. – 17. jūnijs

 
Foto: Depositphotos.com

AUNS

Pūles būs veltīgas, ja materiālas dabas jautājumus mēģināsi risināt ar stūrgalvīgu, dogmatisku pieeju. Šoreiz finansiālos lauru gūs tie, kuri spēs būt oriģināli, pielāgoties sabiedrības mainīgajām vajadzībām. Centies vairāk ieklausīties apkārtējos, izprast sacītā jēgu un gūt attiecīgus secinājumus. Ja darba jomā var klāties diezgan grūti, tad privātā dzīvē notiekošais var būt kā patīkams atspaids tam. Nav izslēgts, kāds sāks jaunas attiecības vai esošās iestūrēs laulības ostā.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒRSIS

Šobrīd jutīsi, ka tavā dzīvē valda miers un harmonija. Spēsi veiksmīgi tikt galā ar nospraustajiem pienākumiem, gūt sadarbības partneru uzslavas un varbūt pat tagad jau nospraust nākotnes plānus. Nedēļas vidus piemērots visu veidu sabiedriskajām aktivitātēm. Iespējams, tiksi aicināts ne uz vienu vien prezentāciju, interešu grupu saietu. Esot cilvēkos, nekautrējies veidot jaunus lietišķos kontaktus, aktīvāk piedāvāt savus biznesa pakalpojumus.

 
Foto: Depositphotos.com

DVĪŅI

Būsi patiesi erudīts un spēsi filigrāni pasniegt savu viedokli. Līdzgaitnieki tevi uzskatīs par sava veida padomdevēju, rūpīgi ieklausoties tevis sniegtajās norādēs. Lai neiedragātu nevainojamo sabiedrisko tēlu, esi piesardzīgāks, dodot solījumus, nesteidzīgāk izvērtē savas pašreizējās iespējas. Šonedēļ labāk sastrādāsies ar gados jaunākajiem kolēģiem. Arī ārpus darba labprāt izklaidēsies kopā ar personām no darba vides.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒZIS

Nav vērts iesaistīties vārdu cīņās ar konkurentiem vai skauģiem, labāk ignorē apkārt klīstošās provokācijas un vairāk koncentrējies sevis attīstībai, jaunu kontaktu veidošanai. Iespējams, var aktualizēties ar kredītiem, tieslietām saistīti jautājumi. Finanšu lietās ir vērts ieklausīties priekšnojautā, mazāk ietekmēties no līdzgaitnieku ieteikumiem. Ģimenes dzīvē nāksies nedaudz papūlēties, lai gūtu kāroto saskaņu. Šoreiz vislielāko traci var celt atvasītes.

 
Foto: Depositphotos.com

LAUVA

Mēģini būt kritiskāks pret nepārbaudītu informāciju, arī ja kāda ziņa izskan masu medijos, nenoslinko un parūpējies, lai visu esi uztvēris un sapratis pareizi. Šonedēļ var aktualizēties ar mājas labiekārtošanu saistītais. Tu nesmādēsi pats ņemt rokā krāsas budžu un otu, daudz ko no kārotā paveicot paša spēkiem. Saskarsmē ar mājiniekiem būsi ļoti draudzīgs un gādīgs. Tavās mājās šonedēļ ciemiņi būs ikdienišķs pasākums. Viesus sajūsminās tava viesmīlība un plašā sirds.

 
Foto: Depositphotos.com

JAUNAVA

Lai pagūtu padarīt ieplānoto atbilstošā kvalitātē, visticamāk, nāksies pastrādāt kādu virsstundu. Šonedēļ jūtamu atbalstu var sniegt kolēģi, kā arī kāds no radinieku loka. Enerģijas un apņēmības tev netrūks, līdz ar ko agri vai vēlu sekmīgi pabeigsi iesāktās lietas un vēlāk baudīsi pienākošos atpūtu. Nav izslēgts, ka nedēļas izskaņā kāda Jaunava dosies ārzemju ceļojumā, baudīs vasaru un bezrūpīgu atpūtu. Ja vien būsi atvērts, tevi gaida patīkami piedzīvojumi mīlas lauciņā.

 
Foto: Depositphotos.com

SVARI

Ja tev tiks dota pietiekami liela rīcības brīvība darba lietās, uzrādīsi patiesi labus rezultātus. Turpretim garlaicīga sekošana nebeidzamām instrukcijām un priekšnieka mainīgajām norādēm padarīs tevi vai traku. Ja tevī uzkrājas stress, centies no tā tikt vaļā, pateicoties sportiskām aktivitātēm. Naudas lietas vēlamāk kārtot otrdien vai ceturtdien. Attiecību risināšanai piemērotāka būs nedēļas izskaņa, jo tad būsi atvērtāks otra cilvēka viedoklim, gatavs iziet uz kompromisiem.

 
Foto: Depositphotos.com

SKORPIONS

Neguli uz veciem lauriem, jo šī nedēļa ir kā radīta, lai tu pierādītu sevi atkal un atkal. Lielisks periods, lai izceltos priekšniecības acīs, nostiprinātu autoritāti kolēģu vidū. Daži Skorpioni var uzņemties papildu darbus, rūpējoties par savu materiālo labklājību. Tavā dzīvē šobrīd var ienākt ļoti erudīti un citādi interesanti cilvēki, ar kuriem tev izveidosies samērā cieša saikne. Privātajās lietās būsi apdomīgs, nevēlēsies neko darīt, balstoties uz mirkļa emocijām. Mīļotais cilvēks var uzskatīt, ka esi kļuvis pārāk «pareizs».

 
Foto: Depositphotos.com

STRĒLNIEKS

Rēķinies, ka pārmērīga izklaide vai iepirkšanās ātri vien var radīt pamatīgu robu tavā ģimenes budžetā. Tāpēc esi dubultā apdomīgs jautājumos, kuri skar materiālas vērtības. Šonedēļ vajadzētu veltīt vairāk laika garīgām, filozofiskām lietām, pilnveidot savas profesionālās iemaņas. Ja nepieciešams, vari veidot kontaktus ar ārzemju partneriem, pievērsties pedagoģiskām aktivitātēm. Privātā dzīvē meklēsi iespējas gūt krāšņas, līdz šim nebijušas emocijas. Pielūko, lai tu neradi pamatu partnera greizsirdībai.

 
Foto: depositphotos.com

MEŽĀZIS

Nedēļas sākumā nebūtu prātīgi risināt ar apdrošināšanu saistītus jautājumus. Centies būt piesardzīgāks, darbojoties ar uguni! Nedēļas vidū zvaigžņu stāvoklis liks tev aizdomāties par praktiskām, sadzīviskām lietām. Darbā kāda sasāpējusi problēma nodarbinās turpat vai visu kolektīvu. Pateicoties tavām analītiskajām dotībām un apņēmīgumam, tieši tev būs pa spēkam visu vērst par labu! Nedēļas nogalē vēlēsies sakravāt somas un doties netālā ceļojumā.

 
Foto: Depositphotos.com

ŪDENSVĪRS

Tu šobrīd daudz vairāk uzmanības veltīsi apkārtējo vajadzībām, palīdzēsi grūtībās nonākušajiem, mēģinās aktīvi pievērst sabiedrības uzmanību sociālajiem jautājumiem. Naudas jautājumus šonedēļ labāk kārtot pirmdien vai otrdien, pārējā nedēļas laikā vairāk pievēršoties ikdienišķiem, vienkāršākiem darbiem. Mīlas jomā šī nedēļa būs samērā trauksmaina. Lielā mērā tas būs tāpēc, ka brīžiem pats nezināsi, ko īsti vēlies, un partneri tavs svārstīgums var pat ļoti kaitināt.

 
Foto: depositphotos.com

ZIVIS

Tu šonedēļ noteikti nedrīksti slinkot, tev galvenokārt uzmanība jāvelta karjeras izaugsmei, papildu ienākumu avotu meklēšanai. Nebūs nekāds brīnums, ka uzņēmīgākie un drosmīgākie zīmes pārstāvji nopietni apsvērs iespējas sākt savu privāto biznesu, centīsies pierunāt kādu no radiniekiem iesaistīties tajā. Ja tev jāveic pārrunas ar augstākstāvošajiem, dari to labāk trešdien vai ceturtdien. Turpretim piektdien vari risināt juridiska rakstura jautājumus, doties komandējumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu