Nedēļas horoskops katrai zodiaka zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Nedēļas horoskops: 18. - 24. jūnijs.

 
Foto: Depositphotos.com

AUNS

Šonedēļ labāk atlikt dažādu interjera priekšmetu, apģērbu iegādi. Vairāk laika velti ģimenei, attiecībām ar mīļoto. Darbā centies paveikt vienu lietu līdz galam un tikai tad ķerties klāt kam citam. Saskarsmē ar bosu esi apdomīgāks ar solījumiem, necenties izlikties zinošāks, varošāks, nekā patiesībā esi. Jāņos būsi labā omā, centīsies kā pratīsi, lai tiktu galā ar namatēva pienākumiem.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒRSIS

Diezgan noslogota, saspringta nedēļa. Līdz ceturtdienai var nākties tikt galā ne vien ar finansiāla rakstura jautājumiem, risināt apdrošināšanas lietas, bet arī sakārtot attiecību peripetijas. Galvenais, saglabā sev raksturīgo mieru un metodiskumu rīcībā. Nedēļas izskaņā, tuvojoties svētkiem, varēsi patīkami uzelpot, nesteidzīgi pabeigt iesāktās lietas un sapirkt visu nepieciešamo lustīgai līgošanai.

 
Foto: Depositphotos.com

DVĪŅI

Nedēļa sāksies ar dažāda veida pārbaudījumiem, jauniem izaicinājumiem. Esi gatavs pielāgoties situācijai, izrādīt iniciatīvu vajadzīgajā brīdī un nekavēties pieņemt radikālus lēmumus. Attiecībās ar otro pusīti valdīs saskaņa un abpusēja cieņa. Tu ar partneri sapratīsies burtiski no pusvārda. Kādam Dvīnim var rasties negaidīta iespēja Jāņus sagaidīt ārpus valsts robežām. Esi taupīgāks savos tēriņos!

 
Foto: Depositphotos.com

VĒZIS

Pamazām, bet pārliecinoši tieksies uz nosprausto mērķi. Varēsi droši apgalvot, ka esi pilnībā īstenojis solīto, kamdēļ iemantosi neviltotu apkārtējo cieņu. Lietišķās pārrunas labāk organizēt nedēļas sākumā, savukārt trešdiena un ceturtdiena piemērota darbam vienatnē. Liela nozīme privātajā dzīvē būs tavam noskaņojumam, kurš ik pa brīdim var diezgan krasi mainīties. Mēģini gūt stabilāku iekšējo harmoniju, lieko stresu atstāt sporta zālē, fiziski strādājot.

 
Foto: depositphotos.com

LAUVA

Nedēļa vairāk atgādinās atpūtas periodu, nevis darba cēlienu. Protams, daļa Lauvas zīmes pārstāvju patiesi būs devušies atvaļinājumā, taču arī tie, kuri strādās, atradīs gana daudz laika, lai palaiskotos, palīdzētu tiem, kuri nedara neko. Naudas ziņā nedēļa tev būs veiksmīga. Pratīsi atrast preces par ļoti samērīgu cenu, savukārt tirdzniecības jomā strādājošie uzrādīs labus pārdošanas rādītājus. Jāņu vakaru sev un mīļotajam centīsies padarīt patiesi īpašu.

 
Foto: depositphotos.com

JAUNAVA

Vispirms pienākuma apziņa, darbs, viss, kas ar to saistās un tikai tad pārējais! Tāds būs tavs moto šai nedēļai. Iespējams, tu brīžam kļūsi pārlieku stingrs un nopietns, kas var apgrūtināt attiecības ar apkārtējiem. Arī lietišķās sarunās dažkārt noder nedaudz pasmaidīt vai pajokot! Ģimenes lietās vēlēsies vairāk miera un klusuma, proti, pēc darba tevi vairāk vilks pasnauduļot dīvānā, nevis skriet uz krogu vai deju zāli. Mīļotais gan ilgi nevēlēsies tik dīku ikdienu, centīsies pielauzt tevi uz kādu avantūru.

 
Foto: depositphotos.com

SVARI

Uz nebēdu tērzēsi ar apkārtējiem, dibināsi jaunus kontaktus. Arī finanšu lietas, juridiskos jautājumus kārtosi, ar apskaužamu filigrānumu, vieglumu. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem pastāv reālas iespējas gan iepazīties, gan tikt pie slepena pielūdzēja no darba kolēģu vidus. Šī nedēļa veiksmīgāka mākslinieciskajiem zīmes pārstāvjiem, kā arī tiem, kuri strādā apkalpojošā sfērā. Jāņos zvaigznes iesaka izvēlēties nelielu, ģimenisku kompāniju, kurā svinēt vasaras saulgriežus.

 
Foto: Depositphotos.com

SKORPIONS

Tevi būs pārņēmis filozofisks noskaņojums, kas it kā nebūs nekas pārsteidzošs, taču šoreiz tas mudinās tiekties pēc jaunām virsotnēm profesionālajā plānā. Iespējams, esošajā darbā tu būsi sevi izsmēlis un nu meklēsi nopietnākus izaicinājumus. Būtiski izrunāt aktuālās lietas ar mīļoto, uzticamiem paziņām, nepieņemt lēmumu vienam. Attiecību jomā viss ies kā smērēts, tu izpratīsi partnera vēlmes un mācēsi tās arīdzan īstenot. Jāņi solās būt ļoti krāšņi un atmiņā paliekoši.

 
Foto: Depositphotos.com

STRĒLNIEKS

Pievērs lielāku uzmanību otrajai pusītei! Iespējams, viņa, pēdējā laikā jūtas vientuļa, atstumta. Neaizbildinies ar aizņemtību, vienmēr ir iespēja atrast laiku, lai pavadītu romantiskus mirkļus divvientulībā. Profesionālajā jomā enerģijas un līdera dotību tev patiesi netrūks. Spēsi tikt galā ar visiem pienākumiem, kuri tiks uzticēti. Komunicējot ar augstākstāvošajiem, pratīsi nostādīt sevi, panākt izdevīgākus darba nosacījumus.

 
Foto: Depositphotos.com

MEŽĀZIS

Šī ir atbilstoša nedēļa, lai pabeigtu iesāktās lietas, taču jaunus projektus sākt nebūtu pareizi. Iespējams, ne reizi vien tev būs nepieciešams doties uz valsts iestādēm, risināt ar tieslietām saistītus jautājumus. Priekšniecība tev uzticēsies, tāpēc būs daudz vieglāk risināt aktuālos jautājumus, gūt tās atbalstu vai padomu. Brīvdienās tieksies saaicināt kopā lielāku saimi un Jāņus nosvinēt klasiskā garā.

 
Foto: Depositphotos.com

ŪDENSVĪRS

Šis būs periods, kad notikumu gaitu būs grūti, pat zināmā mērā neiespējami prognozēt. Panākumi tiešā veidā būs atkarīgi no tavas spējas pielāgoties, pieņemt acumirklīgus un nekļūdīgus lēmumus. Naudas lietās šoreiz ir vērts vairāk ieklausīties otrās pusītes padomos, un vispareizāk būtu lielos pirkumus atlikt uz nākamo nedēļu. Nedēļas nogalē tevi pārņems jautrs, bezrūpīgs noskaņojums, kurš padarīs tevi par gaidītu viesi jebkurā kompānijā.

 
Foto: depositphotos.com

ZIVIS

Tu lieliski tiksi galā ar radošajiem darbiem, turpretim ikdienišķas lietas nomāks. Centies neļauties sakāpinātajām kaprīzēm, paveic savus tiešos pienākumus godam, pat tad, ja tevi tie garlaiko. Ārpus darba zvaigznes iesaka pievērsties dejošanai, gleznošanai, mūzikai. Ikdienā uzkrāto spriedzi vislabāk palīdzēs noņemt meditācija, pastaiga gar jūru un tuvi cilvēki. Jāņos esi piesardzīgāks ar alkohola lietošanu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu