Labdarības kampaņā vāks ziedojumus Īslīces SOS bērnu ciematam

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šodien Rīgā un Jūrmalā norisināsies labdarības kampaņa «Dāvā drošību un siltumu Īslīces bērnu ciemata ģimenēm!», kurā tiks vākti ziedojumi jaunu apkures katlu iegādei 12 Īslīces SOS bērnu ciemata mājām.

Kā aģentūru LETA informēja SOS Bērnu ciematu asociācijas pārstāve Kristīne Tjarve, šobrīd Īslīces bērnu ciematu par savām mājām sauc 68 bērni no visas Latvijas. Katrā no ciemata mājām jau sešpadsmito gadu kalpo savs apkures katls, kas nodrošina siltumu un karsto ūdeni, tomēr pēdējo gadu laikā šī tehnika aizvien biežāk lūzt, tādēļ sākta labdarības kampaņa.

«Negadījumi ar tehniku var radīt draudus bērnu drošībai. Katlu remontam un rezerves daļām gadā tiek tērēts ap 1000 latu. Lai samazinātu izmaksas par gāzi, kā arī par katlu remontu, Latvijas SOS bērnu ciematu asociācija meklē līdzekļus jaunu katlu iegādei,» skaidro Tjarve.

Labdarības kampaņu Latvijas SOS bērnu ciematu asociācija organizēs sadarbībā ar studentu organizāciju «Southwestern», kuras jaunieši piedāvājuši sniegt savu atbalstu un darbu ziedojumu vākšanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu