Rīgā plaši svinēs Starptautisko bērnu aizsardzības dienu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svinot Starptautisko bērnu aizsardzības dienu, šodien Rīgā norisināsies daudzveidīgi pasākumi.

Kalnciema kvartālā no plkst.10 līdz 16 gaidāms plašs pasākums ar kultūras programmu un tirdziņu, kurā koncertēs Latvijas Nacionālā teātra aktieri, būs klausāms «Pārdaugavas priekšālasītāju» sniegums, vērojama multiplikāciju filmu programma, darbosies radošās darbnīcas un būs iespēja piedalīties dārgumu meklēšanas spēlē.

Bērni gaidīti arī Rīgas muzejos. Rīgas porcelāna muzejā notiks «Bērnu svētki porcelānijā». Būs iespēja iesaistīties porcelāna veidošanas darbnīcā, kā arī skatīties leļļu izrādes. Savukārt Rīgas Jūgendstila muzejā Pasaku rītā bērni varēs tikties ar runci Albertu.

Sportisks pasākums «Iebrauc vasarā kopā ar «Getto Games»» šodien notiks laukumā pie Rīgas Kongresu nama, kur risināsies dažādi turnīri, būs skatāms ielu vingrotāju sniegums un labāko ielu deju grupu šovi.

Savukārt Dzegužkalnā norisināsies Bērnu aizsardzības dienai veltīts koncerts, kurā piedalīsies bērnu un jauniešu deju kolektīvi un vokālie ansambļi. Bērni no Rīgas un visas Latvijas aicināti piedalīties arī Latvijā lielākās Laimīgās mājas zīmējumu konkursā iepirkšanās centrā «Atrium Azur». Tas norisināsies no plkst.12 līdz 16.

Starptautiskās bērnu aizsardzības dienas svinības Rīgā turpināsies arī 2.jūnijā. Plašāku informāciju par pasākumiem iespējams atrast interneta mājaslapā «www.kultura.riga.lv».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu