«Māmiņu kluba» labdarības pasākums

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 31. oktobrī simtiem māmiņu un tētu kopā ar saviem mazuļiem pulcējās salonā «Grīvas mēbeles», kur «Māmiņu klubs» organizēja pirmo labdarības pasākumu priekšlaikus dzimušo bērnu atbalstam.

Pasākumā bērnus izklaidēja Valsts Leļļu teātris, dziedāja grupa «Podziņas», notika jautra rotaļās iešana kopā ar folkloras kopu «Vilcenes», bet bērnu vecāki bez maksas varēja konsultēties ar bērnu ārstiem, psihologu, dietologu un citiem speciālistiem.

Vecāki pasākuma organizētājiem — «Lietišķās kreativitātes grupas» pārstāvjiem atzina, ka pirmo reizi bauda svētkus, kas paredzēti tik maziem bērniem, jo izklaides iespējas jaunajām ģimenēm pilsētā ir minimālas. Tāpēc vairāk nekā 300 pieaugušo kopā ar bērniem, no kuriem liela daļa bija zīdaiņa vecumā, apmeklēja «Māmiņu kluba» rīkotos svētkus. Pasākuma dalībnieki ne tikai jautri izklaidējās, bet arī atbalstīja priekšlaikus dzimušo bērnu vecāku konferences tapšanu, kas notiks 27. novembrī, rehabilitācijas centrā «Vaivari». Pavisam kopā pasākuma laikā, divās stundās, tika saziedoti 270 latu.

Fizioterapeite Klaudija Hēla, kas organizē priekšlaikus dzimušo bērnu vecāku konferenci, atzina: «Par tik lielu atbalstu mēs pat neuzdrošinājāmies sapņot! Mēs pateicamies visiem vecākiem, kas ziedoja naudu konferencei, tādējādi sniedzot iespēju visiem priekšlaikus dzimušo bērnu vecākiem bez maksas iegūt noderīgu, medicīnas speciālistu sniegtu informāciju par bērnu aprūpi.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu