Anna Rozīte: Bērna audzināšana vienmēr ir eksperiments

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kā izaudzināt labus bērnus, kas tālāk dzīvē varētu būt labi vecāki saviem bērniem? «STV Pirmā!» raidījumā «Starp mums runājot» 12. septembrī TV raidījumu vadītāja un māmiņa Anna Rozīte paudīs savu viedokli par šo tēmu. Viņa uzskata, ka bērna audzināšana vienmēr ir eksperiments, jo nav iespējams zināt, pie kā tas beigu beigās novedīs.

Kas ir laba mamma un labs tētis? Anna Rozīte atklāj, ka tas ir viens no sarežģītākajiem jautājumiem - līdzvērtīgi kā jautājumi, kas ir laime un kas ir mīlestība.

«Manuprāt, bērna audzināšana vienmēr ir eksperiments. Lai kā tu gribētu un censtos, tu tāpat beigās nezini, pie kā tas novedīs,» uzskata Rozīte.

«Lai arī cik banāli tas neizklausītos, galvenais visā audzināšanā ir mīlestība un pieņemšana. Bet nianses, kurā brīdī kāds vārds vai kāds lēmums noved pie tā, kas tas veicina bērna attīstību vai tieši otrādi, viņu salauž, tās nekad nevar zināt.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu