Konkursa «Mans brīnišķais mazulis» uzvarētāja!

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Konkurss ir noslēdzies, un vislielāko punktu skaitu saņēmusi fotogrāfija ar nosaukumu «Estere». Apsveicam uzvarētāju, kura sūrā, grūtā, kaislību pilnā cīņā ieguva pirmo vietu!

Redakcija pateicas visiem konkursa dalībniekiem, kuri piedalījās konkursā, daloties priekā par savu mazuli, un vēlreiz atvainojas visiem, kuriem šis konkurss sagādāja nepatīkamas emocijas.

Diemžēl daži portāla apmeklētāji rīkojās ļoti negodīgi, un redakcija bija spiesta slēgt viņiem iespēju piedalīties balsojumā.

Konkurss rīkots sadarbībā ar «Libero».

«Libero Baby, Discovery, Junior»: augstākās kvalitātes elpojošas autiņbiksītes, ražotas Skandināvijā, kur tās ir pārliecinoša pircēju izvēle numur 1.

«Libero» dabiski rūpējas par jūsu mazuļa ādu — autiņbiksītes nesatur smaržvielas un losjonus. «Libero» arī uzskata par savu pienākumu parūpēties par vismazākajiem mazulīšiem, kas šai pasaulē nākuši pirms laika, un tāpēc ikvienai dzemdību nodaļai, kas rūpējas par šiem bērniņiem, «Libero» dāvina autiņbiksītes «Libero Premature Mini».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu