Foto: Kirgizstānas prezidenta meita publiski bērnu baro ar krūti

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/chestnayaaa/

Kirgizstānas prezidenta meita pirms vairākiem mēnešiem saņēma kritiķu nosodījumu, par sociālajos tīklos publicētu attēlu, kurā viņa ar krūti baro savu bērnu, taču šobrīd 20 gadus vecā Alja Šagijeva atbildējusi es spēcīgu vēstījumu.

«Ķermenis, kas man ir dots, nav vulgārs,» māksliniece Šagijeva sacīja «BBC Kyrgyz». «Tas ir funkcionāls, tā mērķis ir piepildīt mana bērna fizioloģiskās vajadzības.»

Šagijeva ir Kirgizstānas prezidenta Almazbeka Atambajeva jaunākā meita. Kritiķu nosodījumu viņa saņēmu aprīlī, kad sociālajos tīklos publicēja attēlu, kurā viņa ar krūti baro jaundzimušo dēlu Tairu.

«Es barošu savu bērnu jebkad un jebkur viņam to vajadzīgs,» pie attēla vēstīja Alja. Tomēr drīz vien sieviete šo fotogrāfiju izdzēsa, jo saņēma ievērojamu nosodījumu no interneta lietotājiem.

«Sieviešu krūtis nav vulgāras vai piedauzīgas. Cilvēki ir sen aizmirsuši to patieso mērķi,» viņa sacīja neilgi pēc kritiķu nosodījuma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu