Foto: Māmiņa no veciem vīra krekliem darina skaistus tērpus

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/mothermakesx4/

Lai pēc tam, kad kāds apģērba gabals ir apnicis vai vairs neder, lielākoties parādās vēlme no tā atbrīvoties, šī māmiņa atradusi burvīgu risinājumu, kā vīra vecos kreklus pārveidot apburošos tērpos meitām.

Mākslas skolotāja un māmiņa Stefānija Millere (Stephanie Miller) pēc meitas laišanas pasaulē cīnījās ar pēcdzemdību depresiju un nespēja samierināties ar jauno māmiņas dzīvesveidu, raksta «Bored Panda». Tomēr kādu dienu vīrs Stefānijai uzdāvināja jaunu šujmašīnu, lai sieva arī mājās varētu turpināt radoši izpausties. Pavērojot dažādus video straumēšanas vietnes «Youtube» videoklipus par kleitu darināšanu, Stefānija drīz vien sāka pievērsties šūšanai.

«Pirms trīs mēnešiem mans vīrs centās atbrīvoties no vecajām drēbēm un pēdējā pilīte visam bija krekls, kuru vēl nesen biju uzdāvinājusi viņam Ziemassvētkos,» atceras Stefānija. «Es biju dusmīga uz viņu par vēlmi no tā atbrīvoties, bet tas bija sarāvies. Es paturēju to un vēl dažus kreklus cerībā, ka kaut ko no tiem izveidošu.»

Drīz vien tā arī notika un Stefānija sāka šūt! Māmiņa ir izveidojusi vairākus apģērba gabalus gan sev, gan meitām, kurām ļoti patīk viņas veidotie tērpi.

Ar paveikto Millere dalās sociālās vietnes «Instagram» profilā.

 

My baby woke up early this morning so I sewed in the early morning hours. She was a good sport letting me try on the dress (only 2 time?) to cut and fit the sleeves. Once I made her a dress two years ago and kept fitting it on her to adjust the dress, by the time I was done she wouldn't wear it. I decided to not make my kids clothes at that point. Now they ask me to make them dresses and never want to take them off. It is much more rewarding. This shirt was her daddy's shirt that shrunk, @letsbuyutah. #sew #refashion #refashioned #refashionista #sewing #sewingproject #diy #beforeandafter #mothermakes #oldshirt #newdress #dresses #littlegirl #littlegirldress #onehour #onehourprojets #quickneasy #sewforfun #sewfun

A post shared by Stephanie Miller (@mothermakesx4) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu