Sievietes nosoda dziedātājas Bejonses rīcību neilgi pēc dzemdībām

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Katra jaunā māmiņa ir pelnījusi vakaru divvientulībā ar vīru, tomēr amerikāņu aktrises Bejonses (Beyonce) fani nosodījuši mūziķi par viņas māmiņām neierasto uzvedību neilgi pēc dzemdībām, ziņo Lielbritānijas medijs «Daily Mail».

35 gadus vecā dziedātāja neilgi pēc dvīņu laišanas pasualē devusies uz kādu restorānu, lai divvientulībā izbaudītu vakaru kopā ar vīru - amerikāņu reperi «Jay Z».

Bejonse sociālajā vietnē «Instagram» dalījusies ar fotogrāfijām no romantiskā vakara. Attēlos redzams, ka gan dziedātāja, gan viņas vīrs baudījuši alkoholiskos dzērienus.

Ņemot vērā to, ka Bejonse visdrīzāk joprojām savus nule kā dzimušos dvīņus baro ar krūti, noraizējušies fani komentāros nosodījuši dziedātāju par alkohola lietošanu.

«Es ceru, ka Bejonse neizmanto krūtis, lai barotu savus dvīņus pēc šīs glāzes vīna,» raksta kāds sociālo tīklu lietotājs.

Tikmēr citi dziedātājas fani viņu aizstā, sakot, ka viena glāze vīna neko ļaunu nenodarīs, jo tas no organisma pazudīšot divu stundu laikā.

Atgādinām, ka dziedātāja Bejonse laida pasaulē dvīņus šī gada jūnijā. Dziedātājai un «Jay Z» ir arī piecus gadus veca meitiņa Blū Aivija.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu