Bukmeikeri prognozē Kembridžas hercogu gaidāmās atvases vārdu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kensingtonas pils 4. septembrī oficiāli paziņoja, ka Kembridžas hercogiene Keita ir trešā bērniņa gaidībās. Lai arī viņas grūtniecība ir nule kā sākusies, bukmeikeri jau sākuši prognozēt, kāds būs gaidāmā bērna vārds.

Karaliskās ģimenes fani prognozē, ka Viljama un Keitas trešais bērns būs meitenīte vārdā Alise. Savukārt, ja pasaulē nāks puisis, tad vārds visdrīzāk būs Artūrs.

Iespējamo bērnu vārdu sarakstā iekļuvuši arī tādi varianti kā Viktorija, Aleksandra, Aleksandrs, Alberts, Filips, Elizabete, Henrijs, Greisa, Mērija, Čārlzs, Tomass un Donalds, ziņo «The Telegraph».

«Sākotnējās prognozes liek domāt, ka spēlētāji būtu priecīgi Keitas un Viljama ģimenē redzēt vēl vienu meiteni vārdā Alise,» atklājis «Ladbrokes» pārstāvis, atklājot, ka karaliskās ģimenes fani jau vairākas nedēļas iepriekš bija pārliecināti, ka paziņojums par ģimenes pieaugumu tuvojas.

Atgādinām, ka Kembridžas hercogi ir vecāki četrus gadus jaunajam princim Džordžam un divus gadus jaunajai princesei Šarlotei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu