Miris automašīnā tēva aizmirsts bērns

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC licence

Kiprā tika atrasts miris piecus gadus vecs zēns kādā ģimenes automobilī, kurā viņu gandrīz astoņas stundas bija aizmirsis zēna tēvs ārsts, kurš pēkšņi izsaukts uz steidzamu ķirurģisko operāciju, trešdien ziņoja policija.

Policija ziņo, ka tā atradusi zēnu mirušu otrdien ap plkst.17.00 automobilī, kas bijis novietots pie kādas privātas klīnikas Larnakā.

Kā vēsta Kipras ziņu aģentūra CNA, policija atklāja, ka automašīna bija aizslēgta, zēns atradās uz aizmugures sēdekļa un līdzās viņam bija tukša ūdens pudele.

Tēvs bija paredzējis aizvest zēnu uz bērnudārzu, taču pa ceļam saņēma izsaukumu uz slimnīcu, lai veiktu steidzamu operāciju, un tūdaļ devās uz turieni.

Trauksmi sacēla māte, kad viņa gribēja izņemt zēnu no bērnudārza, taču viņai teica, ka zēns nemaz nav atvests uz turieni.

Vienīgi tad tēvs aptvēra, ka viņš nav izlaidis zēnu no automašīnas.

Kaut arī mediji ziņoja, ka zēns miris no karstuma dūriena, jo temperatūra automašīnā ievērojami pārsniedza 30 grādus pēc Celsija skalas, trešdien tiks veikta autopsija, lai noteiktu nāves cēloni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu