Bērnu dienas Kalnciema kvartālā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

29.maijā Kalnciema kvartāla iemītnieki gaida visus uz Bērnu dienas svinībām, no plkst.11.00 līdz 16.00, koka māju rekonstruētajā kvartālā notiks izklaides un zaļais tirdziņš, portālu «Apollo» informēja Liena Kalna, «BC Grupa».

Pēdējā laikā bērniem vienīgās aktivitātes ir piepušami suņi, pūķi un mājas. Šajā dienā vēlamies bērniem piedāvāt alternatīvas izklaides. Kā viena būs visu iecienītais karuselis, papildus esam sarūpējuši Akmens metēju un ģimenes aparātu. Un kur nu bez šūpolēm.

Piedāvāsim dažādas darbnīcas, kurās varēs griezt, līmēt, zīmēt un veidot interesantas lietas no dabas materiāliem. Diendusu varēs pārlaist ābeļdārza šupuļtīklos. Un pusdienās iestiprināties ar gardiem salātiem, zupu vai cukurgailīti? te nu kuram, kas tuvāks. Ja kāds vēlēsies intīmāku stūrīti Sirmā restorāns «Māja» visus gaidīs ciemos.

Vecāki ledusskapi varēs papildināt ar jau iecienītiem lauku labumiem un iegādāties kādu labu attīstoši spēli ziemas vakariem ģimenes lokā.

Tā kā daudzi no mums strādās un nebūs laika apmeklēt mūsu jauko pasākumu, vakarā 20:00 piedāvāsim brīvdabas koncertu. Esam uzaicinājuši uzstāties un priecēt visu noskaņojumu brāļus Petrauskus un Rihardu Zaļupi.

Tuvojoties vasarai esam sagatavojuši pārsteigumu visiem rīdziniekiem un tās apmeklētājiem. Jūlija un augusta mēnešos priecēsim cilvēkus ar nakts tirdziņiem, koncertiem un jauku atmosfēru siltos vasaras vakaros.

Sagaidīsim skolas noslēgumu līksmi!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu