Rīgā atver slidotavu pie Olimpiskā sporta centra

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šī gada 14. janvārī pie «Olimpiskā sporta centra» (OSC) Rīgā, Grostonas ielā 6B, tika atvērta publiskā mākslīgā ledus slidotava, kura darbosies līdz pat aprīļa vidum.

Slidotavas izveide dos Rīgas iedzīvotājiem iespēju izmantot publiskās slidotavas pakalpojumus, tādējādi paplašinot OSC pieejamo fizisko aktivitāšu un brīvā laika pavadīšanas iespēju klāstu, neizbraucot no Rīgas centra.

Salīdzinot ar citām Rīgas pilsētas slidotavām, tā būs izmantojama neatkarīgi no vēja un nokrišņiem līdz pat temperatūras atzīmei +10 C. Slidotava ar slidošanai paredzēto platību 18m x 36m atrodas zem speciāli izveidotas apgaismotas nojumes (20m x 40m), kurā slidotprieku iespējams gūt mūzikas pavadījumā.

Slidotavas pakalpojumu klāstā ietilpst arī slidu noma un slēdzami skapīši mantu glabāšanai.Slidotavas darba laiks darba dienās – no plkst. 14:00 līdz 22:00, brīvdienās – no 10:00 – 22:00. Par slidošanas stundu apmeklētājiem jāmaksā 2,00Ls, bērniem vecumā līdz 12 gadiem – 1,50Ls, slidu nomas maksa – 1,50Ls un par skapīša īri –1,00Ls.

Automašīnas novietošanai slidotavas apmeklētāji var izmantot OSC maksas autostāvvietu par 0,50Ls stundā, taču 20 min autostāvvietā ir bez maksas, kuru laikā vecāki var atvest savus bērnus uz slidotavu.

Plānota arī slidot apmācība tiem, kuri vēlēsies pilnveidot savas prasmes uz ledus.Pēc slidotavas apmeklējuma tiek piedāvāta iespēja sasildīties, iegādājoties siltos dzērienus un ēdienus sporta centra kafejnīcā ar 10% atlaidi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu