Koncerts bērniem un vecākiem

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar koncertu 21. februārī «Lielajā ģildē» turpināsies Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra (LNSO) koncertcikls «Simfoniskie koncerti bērniem un vecākiem». Šoreiz tiks piedāvāta koncertprogramma «Ciemos pie Karaļa».

Koncertā diriģents Andris Vecumnieks kopā ar franču saksofonistu Žanu Īvu Furmo vedīs klausītājus aizrautīgā un daudzveidīgā muzikālajā ceļojumā un dosies ciemos pie Karaļa. Skanēs J. Štrausa, H. Berlioza, Ž. Sibeliusa, G. Sviridova, A. Vecumnieka, M. Gļinkas, E. Dārziņa u. c. komponistu mūzika, kas cildina, godina un slavina šo mūzikas Karali. Kas tas būs par Karali un kāds būs šis ceļojums — to redzēsiet un — galvenais — dzirdēsiet 21. februāra koncertā!Kā jau ierasts, pirms koncerta notiks mūzikas instrumentu nodarbības, kurās šoreiz bērni tiks iepazīstināti ar firmas «Yamaha» izgatavotajiem metāla pūšaminstrumentiem: trompetēm, tromboniem, mežragiem, saksofoniem. Bet vecākiem būs iespēja tikties ar saksofonistu Žanu Īvu Furmo, kas ir arī viens no šā gada Starptautiskā saksofonmūzikas festivāla «Saxophonia» viesiem. Jāpiebilst, ka 20. februārī «Lielajā ģildē» no plkst. 16.00 būs iespējams vērot Ž. Ī. Furmo meistarklasi.

Krievu auditorijai nodarbību sākums plkst. 11.00, koncerta sākums plkst. 12.00.

Latviešu auditorijai nodarbību sākums plkst. 14.00, koncerta sākums plkst. 15.00.

Biļetes cena vienai personai uz koncertu — Ls 3. Biļetes nopērkamas «Lielās ģildes» biļešu kasē Rīgā, Amatu ielā 6.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu