Starptautiskajā ģimeņu dienā aicina uz «Pikniku visai ģimenei»

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atzīmējot Starptautisko ģimenes dienu, sestdien, 15. maijā, plkst. 12. 00 t/c «Spice Home» norisināsies pasākums «Pikniks visai ģimenei» ar daudzveidīgu un plašu svētku programmu.

Pasākumu vadīs allaž omulīgie un atraktīvie pavāri Lauris Aleksējevs no «Glābējkomanda cepums» un Endijs Bērziņš no «Vairāk saules». Vadīji informēs apmeklētājus par pasākumiem un aktivitātēm, kuras norisināsies tirdzniecības centra Spice Home iekštelpās un ārpusē.

Mazajiem apmeklētājiem būs iespēja aplūkot dzīvespriecīgos kazlēnus un trušus, gatavot un lidināt pūķus, kā arī darboties Pasaku Nams radošajās darbnīcās. Savukārt pieaugušajiem būs iespēja apskatīt vairāk nekā 150 tulpju šķirnes, uzzināt un gūt praktiskus padomus no profesionāliem ekspertiem par dārza apzaļumošanu, vasarīgām un veselīgām uzkodām.

T/c «Spice Home» direktors Raimonds Ozoliņš: «Pavasaris ir pašā plaukumā, dabā viss zaļo un zied. Ikviens steidz sakopt apkārtējo vidi, iekārtojot mazdārziņu, stādot dārza puķes, zaļumus un košumkrūmus. Atklājot vasaras sezonu, esam radījuši iespēju «Spice Home» apmeklētājiem pasākuma laikā smelties radošas idejas, uzzināt praktiskus padomus no dažādiem ekspertiem dārza apzaļumošanā, salātu pagatavošanā un nobaudīt dažādus grila gardumus.»

  • Pasākumu programma «Pikniks visai ģimenei» 15. maijā:

Vēdera prieki:- par omulīgu atmosfēru, jautrību un izklaidēm, grila trikiem un gardumiem pasākumā rūpēsies pazīstamie pavāri Lauris Aleksējevs un Endijs Bērziņš;- 100 idejas vasaras salātiem kopā ar Vom Fass;- pieneņu, nātres un citu vasaras salātu gatavošana un degustācijas;- sulu kūres noslēpumi kopā ar «Sulu Maģija».

Izklaide bērniem:- pūķu gatavošana un lidināšana pie t/c Spice Home;- draisko kazlēnu un trušu aploks;- pavasarīgas nodarbes ģimenes jaunākajām atvasēm «Pasaku Nams» bērnu stūrītī;- interesanti vasaras nometņu piedāvājumi.

Dārzam un vaļaspriekam:- krāšņākā tulpju izstāde – vairāk nekā 150 šķirnes;- praktiski padomi akmens un puķu dārzu iekārtošanā sadarbībā ar žurnāla «Dārza Pasaule» ekspertiem;- ainavu arhitektu un agronomu konsultācijas augļkoku, košumkrūmu un ogulāju stādīšanā.

Daiļā dzimuma pārstāves Biotēka veikalā varēs izmēģināt bezmaksas dabīgu make-up un profesionāla vizāžista konsultācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu