Desmitgadīga meitene dzemdējusi dēlu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Giampaolo Squarcina, CC BY-NC-ND 2.0

 Stambulā pirms pāris dienām kāda jauna meitene dzemdējusi zēnu, raksta «Day.Az», atsaucoties uz «Milli.Az».

Stambulas Kartāla slimnīcā nokļuvusi meitene, kuru prese identificē kā H.Č, kura nogādāta ginekoloģijas un dzemdību nodaļā, kur drīz dzemdējusi dēlu. Bērns tika nogādāts intensīvās terapijas nodaļā, bet mātei pēc dzemdībām veica dažādus izmeklējumus.

Kad ārsti apskatījās jaunās māmiņas dokumentus, viņus šokēja dzimšanas gads. Ieraksts vēstīja, ka H.Č. dzimusi 2003.gada 5.janvārī.

Ārsti par notikušo informēja policiju. Savos paskaidrojumos meitene teica, ka viņa ir no 15 bērnu ģimenes, nekad nav mācījusies skolā. Pirms gada viņas vecākais brālis apprecējies, un viņa sievas brālis S. iemīlējies jaunajā meitenē. Viņa ar S. noslēgusi reliģiozu laulību, tad svinējuši kāzas. Nabadzība viņu piespiedusi tā rīkoties. Piektajā grūtniecības mēnesī H.Č. sapratusi, ka gaida bērnu.

H.Č. saka, ka viņa nezina savu patieso vecumu, viņas māte apgalvojot, ka meitenei ir 18 gadi, bet pati meitene to noliedz. Arī meitenes vīrs S. saka, ka māte apgalvojusi, ka viņas meitai ir 19 gadi, bet viņš domā, ka nav vairāk par 11 vai 12. Vīrs lūdz viņu neapcietināt, jo viņš nav zinājis, ka izdara noziegumu un lūdzis ārstus, lai tie noskaidro meitenes patieso vecumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu