Mātes dienā dāvinās bezmaksas filmas «Mammu, es tevi mīlu» seansu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kinoteātris Splendid Palace kopā ar filmas «Mammu, es tevi mīlu» radošo grupu audžuģimenēm, aizbildņiem un ģimenēm, kurās aug adoptēti bērni, kā arī galvaspilsētas pansionātu un krīžu centru iemītniekiem Mātes dienā sagatavojis īpašu dāvanu - iespēju par brīvu noskatīties Jāņa Norda filmu «Mammu, es tevi mīlu». Pirms filmas paredzēta arī tikšanās ar filmas veidotājiem, portālu «Apollo» informēja  Liene Pētersone, SIA «Rīgas nami» sabiedrisko attiecību vadītāja.

Spēlfilma guvusi plašus panākumus ne tikai visā Latvijā, bet arī daudzviet pasaulē. Berlīnes kinofestivāla sadaļā GenerationKplus tā ieguva žūrijas Grand Prix balvu kā labākā spēlfilma, aprīlī piedzīvojusi Ziemeļamerikas pirmizrādi starptautiski nozīmīgajā festivālā Toronto International Film Festival KIDS (Kanādā), savukārt jūnijā tā tiks izrādīta Losandželosas filmu festivālā.

Dažu mēnešu laikā «Mammu, es tevi mīlu» iemantojusi visu paaudžu kinoskatītāju simpātijas un kļuvusi par iemīļotu ģimenes filmu, raisot pārdomas un diskusijas par šim laikmetam raksturīgajām ģimenes modeļiem, vecāku aizņemtību, mammas un bērna attiecību ikdienu un pusaudžu dzīves līkločiem.

Īpašais Māmiņdienas seanss svētdien, 12.maijā pl.12.00 kino Splendid Palace lielajā zālē. Ieeja bezmaksas, uzrādot ielūgumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu