Šokējoši: Māte liek veikt mākslīgo apaugļošanu 13 gadus vecai meitai

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

5 gadi cietumā - tādu sodu Lielbritānijā saņēma kāda 48 gadus veca māte par to, ka savu mazgadīgo meitu piespieda dzemdēt bērnu.

Šīs ģimenes vārds netiek izpausts, bet ir zināms, ka kāda sieviete, kura Lielbritānijā ir ieceļojusi no ASV, adoptējusi trīs bērnus. Māte vēlējusies vairāk bērnu, bet pati nav varējusi dzemdēt, jo veikusi sterilizācijas operāciju.

Kad meitai, kura presē tiek saukta A, bija 13 gadi, audžumāte sāka uzstāt, lai meita viņai dzemdē bērnu.

A domājusi, ka māte viņu mīlēs vairāk, ja piekritīs dzemdēt viņai bērnu, kaut pati meitene bija nobijusies un saprata, ka bērnu pati nespēs audzināt. Māte tiek raksturota kā despotiska sieviete, kura uzspiedusi saviem audžubērniem savu gribu, vairākkārt nonākusi uzmanības lokā ar savām audzināšanas metodēm - bērni bieži raudājuši, atstāti vieni, māte aizbraukusi uz ilgāku laiku atstājot vecākajai meitai pieskatīt mazākos bērnus.

Māte internetā pirkusi saldētu spermu, sagatavojusi spermas šļirces un likusi nevainīgajai meitai pašai veikt apaugļošanu ar šļirču palīdzību. Šīs darbības veiktas atkārtoti, līdz meitene palika stāvoklī un dzemdēja mātei dēlu.

Māte gan bija cerējusi uz meitu. Kādā savā vēlējuma lapā viņa bija rakstījusi, ka vēlas laimēt lielu naudas summu un tikt pie meitas.

Meita A bērnībā bijusi ļoti klusa, un kaimiņi pat domājuši, ka meitenei ir valodas problēmas. Pēc bērna piedzimšanas meitene saņēmusi drosmi aizstāvēt sevi. Tagad māte saņēmusi sodu, par bērniem rūpējas valsts iestādes, raksta «dailymail».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu