32 jaunās māmiņas ar mazuļiem piedalīsies Nordea Rīgas maratonā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

19. maijā Nordea Rīgas maratonā jau otro reizi piedalīsies pirmā Latvijas ģimenes portāla Cālis.lv pastāvīgo apmeklētāju komanda «SuperCāļi». «SuperCāļi» šogad ir 32 jaunās māmiņas ar saviem mazuļiem, kuri būs ratiņos un slingos. Komanda startēs 5 km distancē.

Galvenā ideja, piedaloties Nordea Rīgas maratonā, ir lauzt stereotipu, ka jaunās māmiņas ir kuslas mājās sēdētājas. Tieši otrādi – jaunās māmiņas ir un var būt sabiedriski aktīvas, dzīvot veselīgu un sportisku dzīvesveidu, būt skaistas, interesantas un visādi citādi lieliskas! To sev pašām un citiem pierādīs 32 sievietes ar saviem mazuļiem. Komandas jaunākajam dalībniekam ir viens mēnesis, savukārt vecākais no bērniņiem ir trīs gadus un trīs mēnešus vecs.

Komandas «SuperCāļi» dalību Nordea Rīgas maratonā atbalsta ģenerālsponsors «Philips AVENT», atbalstītāji: Latvijas farmācijas uzņēmums «MedPro» un izdevniecība «The White Book».

Cālis.lv ir pirmais un lielākais Latvijas ģimenes portāls, kuru ik mēnesi apmeklē vairāk kā 200 tūkstoši lietotāju no Latvijas un ārzemēm. Saviem apmeklētājiem portāls piedāvā informatīvus rakstus, kas ir interesanti ikvienai mūsdienīgai ģimenei, forumu, kas ir portāla bagātība ar neizsmeļamām iespējām diskutēt un dalīties pieredzē, kā arī vairākas citas sociālā portāla iespējas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu