Šodien sākas lekciju cikls par personības attīstību un savstarpējām attiecībām

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Rīgas domes Labklājības departaments sadarbībā ar Latvijas Ģimenes psihoterapeitu biedrību uzsāk publisko bezmaksas psiholoģijas lekciju ciklu «Personības attīstība un savstarpējās attiecības», aicinot Rīgas iedzīvotājus papildināt savas zināšanās un prasmes par psihoemocionālās veselības stiprināšanu, vecāku un bērnu attiecībām, portālam «Apollo» teica Lita Brice, Rīgas domes Labklājības departamenta Iedzīvotāju informēšanas sektora vadītāja.

Pirmā nodarbība «Vecāku - bērnu pozitīvu attiecību veidošana» notiks 27.februārī no plkst. 18.00 līdz 21.00 Latvijas Universitātē (Raiņa bulvāris, 19) 104. telpā (6. auditorija), kur piedalīsies psihoterapeites Gunta Jakovela, Tatjana Kutuzova un Jolanta Ūsiņa.

Šogad Rīgas dome, balstoties uz Rīgas pašvaldības veselības stratēģijā «Vesels rīdzinieks - veselā Rīgā» izvirzīto mērķi par ģimenisku, veselīgu un aktīvu sabiedrību, uzsāk sadarbību ar Latvijas Ģimenes psihoterapeitu biedrību, atbalstot publisko psiholoģijas lekciju ciklu «Personības attīstība un savstarpējās attiecības.»

Lekciju ciklā tiks skartas tādas tēmas, kā veselīgs un aktīvs dzīvesveids, harmoniskas vecāku un bērnu savstarpējās attiecības, vecāku atbalsts bērnu skolas gaitās, mācīšanās traucējumi bērniem, atbalsts atkarīgajiem un līdzatkarīgajiem, fiziskās un psihoemocionālās veselības veicināšana u.c.

Kopumā ir paredzētas 10 publiskās lekcijas (vienu reizi mēnesī) visa gada garumā, kurās savās zināšanās dalīsies Latvijā zināmi ģimenes psihoterapeiti. Lekciju moderators ir Aina Poiša. Visas lekcijas ir bezmaksas! Pirms katras lekcijas pasākuma vieta tiks precizēta.

Lai apmeklētu pasākumu, iepriekš jāpiesakās pie Rīgas domes Labklājības departamenta speciālistes Katerinas Žigas, rakstot uz e-pastu katerina.ziga@riga.lv vai zvanot pa tālruni 67037318.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu