Aicina bērnus piedalīties Latvijas lielākās Laimīgās mājas zīmēšanā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atzīmējot Starptautisko bērnu aizsardzības dienu, sestdien, 1. jūnijā bērni no Rīgas un visas Latvijas aicināti no plkst. 12.00 līdz 16.00 piedalīties Latvijā lielākās Laimīgās mājas zīmējumu konkursā pie iepirkšanās centra «Atrium Azur».

1.jūnijs ir īpaša diena, kad visā pasaulē jau kopš 1950. gada tiek svinēta Starptautiskā bērnu aizsardzības diena. Godinot tradīciju, iepirkšanās centrs «Atrium Azur» aicina bērnus un ģimenes piedalīties svētkos un kopīgiem spēkiem izveidot lielāko Laimīgās mājas zīmējumu Latvijā. Svētku laikā paredzēti dažādi pārsteigumi visai ģimenei un tos vadīs Okartes skatuves radošais dalībnieks Kašers.

«Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā aicinām zīmēt Laimīgo māju kā simbolu bērnu labklājībai un lai parādītu, cik svarīgi ir attīstīt bērnos radošo garu un ļaut brīvu vaļu fantāzijai. Aicinām bērnus no Rīgas un visas Latvijas piedalīties konkursā un lielākā zīmējuma Latvijā tapšanā. Ikvienam konkursa dalībniekam būs iespēja zīmēt savu istabu Laimīgajā mājā, brīvi attēlojot it visu, ko bērns vēlētos tur redzēt un piedzīvot,» stāsta Evija van der Bēka, i/c «Atrium Azur» vadītāja un akcijas iniciatore.

Lai piedalītos Laimīgās mājas zīmējumu konkursā, bērniem kopā ar vecākiem jādodas uz iepirkšanās centru Atrium Azur, Rencēnu ielā 1, kur no plkst. 12.00 līdz 16.00 ikvienam būs iespēja piedalīties bērnu zīmējumu konkursā un pielikt savu roku Latvijā lielākā zīmējuma tapšanā.

Visi konkursa dalībnieki saņems diplomus par dalību lielākās Laimīgās mājas zīmējuma tapšanā. Pirmie 200 konkursa dalībnieki saņems iespēju bez maksas atpūsties ģimenes atrakciju parkā Lielpilsēta. Konkursa uzvarētāju noteiks žūrijas un dalībnieku balsojums, uzvarētāji saņems dāvanas vasarīgai atpūtai no «Atrium Azur».

Nepiemērotu laika apstākļu gadījumā zīmējumu konkurss notiks i/c «Atrium Azur» iekštelpās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu