Radošā darbnīca bērniem un vecākiem

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš/LETA

ES māja sadarbībā ar Pasaules Dabas Fondu (PDF) aicina bērnus un viņu vecākus uz radošo darbnīcu «Kā ikdienā dzīvot videi draudzīgi?». Pasākums notiks sestdien, 20.aprīlī, pulksten 11:00 ES mājā, Aspazijas bulvārī 28.

Radošās darbnīcas laikā bērniem būs iespēja caur spēlēm un aktivitātēm izzināt dabas daudzveidības un aizsardzības jautājumus. «Skatīsimies animācijas studijas AtomArt bērnu filmas, kopā strādāsim radošajā darbnīcā, mācīsimies atpazīt dabai draudzīgo,» stāsta un smaidīgi pievienoties ikvienu aicina Panda.

Pasākuma mērķauditorija - bērni vecumā no 5 - 10 gadiem. Ar bērniem darbosies un bērnus izglītos Pasaules Dabas Fonda simboliskais tēls - Panda, kuram palīdzēs fonda brīvprātīgie.

Tā kā vietu skaits ir ierobežots, aicinām interesentus pieteikties jau iepriekš, rakstot uz e-pasta adresi esmaja@esmaja.lv vai zvanot pa tālruni 67085445.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu