Skarbā realitāte? Lūk, kā dzīve ar bērniem izskatās patiesībā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram.com/danielleguentherphotos/

Dzīve ar bērniem ne vienmēr ir tāda, kā izskatās «Instagram» bildītēs. Bērni ne vienmēr smaida, kad tu to lūdz, istabas ne vienmēr ir kārtīgas, un mammām ne vienmēr viss izdodas nevainojami. Aicinām arī jūs ielūkoties fotomirkļos, kas reizēm nemaz nav tik pārspīlēti, kā varētu izskatīties.

Fotogrāfes Danielas Gunteres izveidotajai fotosērijai ar ainiņām no ģimenes dzīves ir liela piekrišana. Daniela iedvesmu guvusi, fotografējot citas mammas, un no viena foto «Būt par vecākiem ir nogurdinoši....» dzimusi vesela fotogrāfiju sērija. Tāpat autore iedvesmu gūst no sava piecarpus gadus vecā dēla.

Fotogrāfiju autori neiedvesmo perfektās bildītes, kas atrodamas fotogrāfiju koplietošanas vietnē «Instagram», drīzāk viņa iedvesmojas no patiesības.

«Tas ir īsti, tā ir dzīve! Tas, ar ko saskaras vecāki, reizēm ir pagalam neglīts. Nekas šai dzīvē nav perfekts,» norāda fotogrāfe.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu