Draudzība aiz mammas muguras

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

…Sveiki… Tev raksta noskumusi meitene, kura nezina, kā rīkoties… Izskaidrošu situāciju. Man ir 15 gadi. Mācos 9. klasē. Un mana problēma ir saistīta ar puisi, kā jau vairumam rakstītāju. Taču problēma nav tāda, ka es nevarētu viņu dabūt, gluži otrādi — viņš mani mīl… Tās nav manas iedomas…Viss ir pa īstam… Viņam ir 21 gads, un viņš mani patiesi mīl… Un jāteic, ka arī man pret viņu ir tiešām siltas jūtas, un viss jau būtu labi…Viņš man liek mācīties, sagādā pārsteigumus, nav uzbāzīgs un ir patiess… Viņš nav kā vairums puišu (vīriešu) šādā vecumā… Bet es nevēlos draudzēties ar puisi aiz mammas muguras…Un es zinu, ka šādas attiecības viņa nepieļautu, patiesībā arī es tās nepieļautu, ja nepazītu šo jauko cilvēku… Es nevēlos sāpināt nedz mammu, nedz puisi… Es tiešām nezinu, pie kā griezties ar šādu jautājumu, tāpēc esmu mēģinājusi jau iet pie psihologa — konsultanta, esmu runājusi ar draugiem…

Taču neviens man konkrētu padomu nav spējis dot, tāpēc griežos pie jums……Jau iepriekš paldies…mīlētā

Atbild Inga:

Galvenais jautājums, uz kuru tev pašai sev jāatbild: vai es mīlu šo puisi? Varbūt tavas jūtas pret viņu ir tikai kā pret brāli? Ja tu saki jā pirmajam variantam, tad gan tev viņu nevajadzētu pamest mammas dēļ. Tik daudzas meitenes raud par mīlestības trūkumu! Tātad, ja šis puisis tev ir svarīgs, iepazīstini viņu ar savu mammu!

Vispār — pēc kā tu spried, ka tavai mammai šīs attiecības nepatiktu? Vai viņa tev ko tādu ir teikusi? Bet varbūt tu pāragri esi sabaidījusies. Iepazīstini viņus, jo, ja viņš ir jauks puisis, tad tava mamma jūsu attiecības varētu akceptēt. Vienīgi, protams, viņa var baidīties par to, ka viņš ir pilngadīgs un tu ne, jo mammas vienmēr baidās, lai pusaudža vecumā meita nepaliek stāvoklī. Tas nozīmē, ka šajā ziņā tev jābūt ļoti piesardzīgai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu