Vai tu māki pareizi skūpstīties? Tests

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā tu domā — tu skūpsties maigi, mežonīgi vai izjusti? Un… vai tu vispār proti skūpstīties? Izpildi testu, un tu to uzzināsi! 1.

Kurš no trim skūpstīšanās stiliem varētu būt tavējais?

a) Izjusts.b) Romantisks.c) Vētrains un kaislīgs.

2. Tu ar draugiem spēlē «pudeli». Kad pienāk tava kārta, tev ir jāskūpstās ar kādu, kurš tev galīgi nepatīk. Vai tu to darīsi?

a) Dāvāšu viņam kārtīgu skūpstu.b) Nekad neparakstīšos ne uz ko tādu!c) Aizvēršu acis, un drīz vien tas jau būs galā!

3. Ko nozīmē «franču skūpsts»?

a) Vē, tas ir kaut kas rupjš!b) Skūpsts ar mēli.c) Maigs skūpsts uz auss ļipiņas.

4. Kuru no šīm zvaigznēm tu varētu spontāni noskūpstīt?

Meitenēm: Puišiem:

a) Ufo. a) Kelliju Ozbornu.b) Eminemu. b) Avrilu Lavinju.c) Normundu Rutuli. c) Bijonsī Noulzu.

5. Ballītē tu iepazīsties ar satriecošu puisi/ meiteni. Kā tu domā — cik ilgam laikam jāpaiet, lai jūs skūpstītos?

a) Ne vairāk par desmit minūtēm!b) Ja man viņš/viņa patīk, tas varētu notikt jau tajā pašā vakarā.c) Es ar viņu neskūpstītos. Man tāpat mīlestībā neveicas!

6. Kuru no uzrakstiem, tu izvēlētos savam T kreklam?

a) «Nobučo sev pakaļu!»b) «Vai tu tici mīlestībai no pirmā skata?»c) «Paspēlēsimies?”

7. Par ko tu visvairāk baidies, skūpstoties ar mēli?

a) Ka tava mēle ieklīdīs pārāk dziļi viņa/viņas rīklē.b) Ka tava mēle aizķersies aiz viņa/viņas zobu stīpas vai pīrsinga.c) Tu baidies no smakojošas elpas. Tās ir vislielākās šausmas!

8. Parkā uz soliņa tu redzi pārīti, kurš nebeidz maigoties un skūpstīties… Ko tu padomāsi?

a) Kaitinoši! Vai tiešām viņi nevar atrast citu vietu?b) Vērotu viņus un iedomātos, ka būtu jauki arī man tā iemīlēties.c) Uzbudinātos no tā skata!

9. Kā tu sasveicināsies ar ilgi neredzētu labāko draudzeni?

a) Sabučotu uz abiem vaigiem.b) Vienkārši sasveicinātos: «Čaviņa!» vai kaut kā līdzīgi.c) Ilgi apkamptos un sistu viena otrai uz pleca…

10. Kā tu domā, vai var iemācīties pareizi skūpstīties?

a) Pareiza skūpstīšanās nepastāv. Ir vienkārši jāizrāda savas jūtas.b) Nē, dažiem tas ir dots, citiem — ne.c) Skūpstīšanos var iemācīties.

Rezultāti:

A B C

1. 6 0 3

2 6 0 3

3. 3 6 0

4. 0 3 6

5. 6 3 0

6. 0 6 3

7. 6 3 0

8. 0 3 6

9. 6 0 3

10. 6 0 3

0–27 punkti

Pagaidām skūpstīšanās tev šķiet kā pasaules lielākais brīnums. Vai nu tu apspied sevi, vai arī esi pārāk kautrīga, lai ļautu vaļu jūtām. Protams, skūpstīšanās tehniku var apgūt, tomēr ne jau tas ir galvenais. Skūpstīšanās ir maiguma izpausme, tā ir kā erotiska, jutekliska lūpu spēle. Vienalga, maigi vai kaislīgi, skūpstam ir jāpauž tas, ko tu tajā brīdī jūti. Katram kopā ar partneri ir jāiepazīst, kas skūpstoties patīk un kas ne. Par skūpstīšanās meistaru nepiedzimst. Attīsti sevi!

30–48 punkti

Vai es visu darīju pareizi? Cerams, es šodien neizgāzīšos! Vai viņu netraucēs mans lūpas pīrsings? Tu vēl neesi satikusies ar savu mīļoto, bet no satraukuma jau trīci. Ir labi, ja tauriņi vēderā liek noprast, ka tas viss tev ir sasodīti svarīgi. Ja jau tevī ir jūtas, arī tavi skūpsti būs jutekliski un satraucoši. Ja, pārvarot satraukumu, izjutīsi sava mīļotā lūpu saldmi, noreibsi un sapratīsi — viss ir labi un viss notiek, kā tam jābūt!

Vairāk par 52 punktiem

Ei, noskūpsti taču mani, vienalga — maigi, izjusti vai kaislīgi! Tavs mēles pīrsings ir tik seksīgs, ka tavam puisim kļūst vatainas kājas! Tu skūpsties izjusti un ar izdomu, ne mirkli neapjūkot arī intīmākā gaisotnē. Nav brīnums, ka, saskaroties jūsu lūpām, tava simpātija momentā iekarst. Tu spēj aizraut un liec izjust svētlaimi. Lai arī tava skūpstīšanās tehnika nav perfekta, tu zini, ka tas nav pats svarīgākais. Svarīgākais ir tas, ka tu paud savas jūtas un liec justies savam draugam ļoti īpašam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu