Vai tev patīk klačoties? Tests

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jebkurš reiz ir cietis no apkārtējo izplatītajām baumām — vienalga, vai to pirmavots ir klases lielākā mele, tavs ex-draugs vai nedraudzene.

Tās noteikti atsvaidzina tavu ikdienas dzīvi — baumas par un ap tevi neļauj tev iegrimt rutīnā! :) Bet kā ir ar tevi pašu? Vai tu esi baumošanas karaliene?

1. Viens džeks no tavas klases jau vairākas reizes tev ir sūtījis dažādus signālus, izrādot savas simpātijas… Bet šis garlaicīgais puisis tevi nu ne ar ko nepievelk! Kur nu vēl par mīlestību runāt! Kādā jaukā dienā tu no viņa saņem emociju pārpilnu meilu ar atzīšanos mīlestībā. Ko dari tu?

a) Tu uzklikšķini uz pārsūtīt un piegādā šo meilu visiem, kuri atrodas tavā adrešu grāmatā. Ak jā, tu vēl pārlabo virsrakstu uz nodod tālāk!b) Tu pārsūti meilu draudzenei, viņa zinās, kā šo informāciju izplatīt tālāk…c) Tu pārsūti meilu atpakaļ savam pielūdzējam/ai, kurā tu dari zināmu, ka tev jau it kā ir draugs/draudzene…

2. Tu atkal skolā ierodies par vēlu — pa galvu, pa kaklu meties uz klasi, bet gaitenī pamani kādu jauniešu bariņu, kas — kā no malas izskatās — aktīvi aprunā jaunākos skolas notikumus. Tu…

a) Pieskrien klāt un nolem vēl pāris minūtes pakavēt: Kas jauns? Kas ar ko?b) Negribīgi paej garām čalotāju pulciņam — pēdējais brīdis ierasties stundā… Gan jau vēlāk viss tiks celts gaisā! c) Tu pieskrien pie durvīm tieši brīdī, kad skolotājs jau grasās tās aizvērt un sākt mācību stundu. Tāds kauns…

3. Diskotēkā tu pamani, ka tavas draudzenes jaunais draudziņš mīlīgi dejo un skūpstās ar meiteni, kura pilnīgi droši nav tava draudzene! Tu to stāstīsi draudzenei?

a) Protams! Daudz nedomādama, tu zvani draudzenei un pēc tam arī visiem pārējiem, kuriem, pēc tavām domām, tas būtu jāzina…b) Varbūt. Bet vispirms tu pieej pie tā ēzeļa un iesit viņam kārtīgu pļauku…c) Nē, tās ir viņu attiecības — viņu abu darīšana…

4. Superīgas iepirkšanās un veikalu ķemmēšanas starplaikā jūs ar draudzenēm tērzējat par…

a) pārējo klases meiteņu tērpiem pēdējā skolas tusiņā — bezgaumības kalngals!!! Ja šis temats jau izsmelts, ķeraties pie skolas pārīšiem — vienmēr aktuāli…b) jaunākajām apģērbu kolekcijām… varēja būt labākas,c) jaunākajiem lūpu spīdumiem, kurš kurai labāk piestāv… un dodaties turpināt iesākto nodarbi…

5. Tu esi skolas tualetē, kad dzirdi ienākam skolas stulbākās skuķes. Viņas, nezinot, ka tur vēl kāds ir, stāsta par savu jaunāko mīlas objektu… Ko tu iesāc ar dzirdēto informāciju?

a) Līdzko viņas ir prom, tu izstāsti dzirdēto visiem, kuri nāk pretī, arī džekam — baumu galvenajam varonim…b) Tu aizsūti draudzenei sms, lai viņa steidzami iznāk no klases. Tad skolas gaitenī izstāsti visu, ko tikko dzirdēji tualetē, tik skaļi, ka arī meitenes otrā gaiteņa galā to dzird!c) Neko! Pašas vainīgas, ka tādā lūzerī iemīlējušās!

6. Kādus rakstus tu nekad nepalaid garām?

a) Par privātajām dzīvēm un citu izgāšanām… Tu vienmēr gādā, lai būtu pietiekoši daudz jauna materiāla rītdienas baumošanai…b) Ziņas. Tev patīk starpbrīžos izteikt savu viedokli par jaunumiem — jauki vienmēr būt līmenī…c) Konkursiņus, pašizzinošus rakstus — tev patīk atklāt jaunas lietas…

7. Kā gadījies, kā ne — jūs abas ar labāko draudzeni esat akli iemīlējušās vienā puisī… Ko nu?

a) Tu pastāsti savam jaunajam sirdsāķītim, ka tava draudzene patiesībā nav nemaz meitene! Viņa tikai par tādu izliekas… un tu ar viņu draudzējies tikai dēļ žēluma…b) Tu mēģini vecu, sen aizmirstu un uz šo brīdi neaktuālu informāciju atkal atdzīvināt… Piemēram, to par draudzenes pēdējo džeku, kurš bija palaidis pīli, ka viņa nemāk bučoties…c) Tu esi pārliecināta, ka nevienam puisim uz zemeslodes nav pa spēkam izjaukt jūsu mūžseno draudzību! Lai viņš tiek kādai citai, nav jau nemaz tik ideāls!

8. Skolas sporta stundas laikā tu dzirdi meitenes runājam par tevi un džeku, ar kuru jums ļoti labi saskan, spēlējot futbolu. Veiksmīga saspēle, kas vairākkārt vainagojas ar iegūtiem vārtiem, — visas stundas garumā… Kā tu reaģē uz meiteņu rīcību?

a) Tu pieej klāt un stāsti visu, ko zini par viņu. Viņš nav klāt — var taču atklāt visus faktus! :)b) Tu nemanāmi pietuvojies klačojošo meiteņu pulciņam, protams, tevi interesē, kas par jums abiem tiek runāts!!!c) Tu pietuvojies aktīvajām klačotājām un ar platu smaidu uz lūpām skaļi sauc savam spēles partnerim: Es jau teicu, ka par tevi!!!

9. Visai klasei kopīgi ir jāizdod skolas avīzīte. Pie kādiem materiāliem tu piesakies strādāt?

a) Materiāls? Tu esi gatava izdot veselu šīs avīzes pielikumu — kas ar ko ir skūpstījies, kurš skolotājs uz kuru skolotāju met acis un vēl par šo to apmēram šādā stilā…b) Tu piesakies uzrakstīt lielu & izsmeļošu rakstu avīzes pēdējai lapai par Pita un Dženiferas šķiršanos, īpaši iztirzājot laulības šķiršanās iemeslus.c) Tu uzraksti interesantu materiālu par to, kāpēc starp Vēžiem un Strēlniekiem strāvo sliktas emocijas un kāpēc viņi nekad nebūs labi draugi.

10. Katru starpbrīdi tev ir kāda problēma…

a) Desmit minūtēs uzzināt jaunākās baumas un informēt citus par tavām jaunajām sensācijām nav joka lieta! Īsta noskriešanās!b) Tev gandrīz nesanāk aprunāties ar draudzeni, viņai dažādi darbi veicami — jāparunā ar vienu, jāaprunā cita… Tad nu tu ar’ šad un tad iesaisties sarunā.c) Kamēr izstāvi rindu kafejnīcā, pēc tam tualetē… Pārāk īsi tie starpbrīži…

11. Draugu lokā tu esi populārs kā:

a) visnozīmīgākais jaunāko un svaigāko ziņu avots,b) kā cilvēks, kurš vienkārši zina visas baumas… tās nonāk pie tevis pašas no sevis,c) kā pilnīgi uzticama persona, kurai var uzticēt pilnīgi visu!!!

12. Kristīna Agilera jau kādu laiku ir iemīlējusies. Zini, kurš ir tas laimīgais?

a) Protams, ka zini! Džordans Bratmans — tas pats, kurš strādā mūzikas biznesā. Un viņi abi pazīstami jau kādus divus gadus!!!b) Jā, tu zināji. Bet kā viņu tur sauca???c) Hmm, ar reperi Nelliju varbūt???

13. Tu esi uzzinājusi, kas ir palaidis nežēlīgas baumas par tevi, — kā tu reaģēsi?

a) Tu izdomā un palaid trīs reizes nežēlīgāku un rupjāku baumu par to personu, kura pazemoja tevi… Lai saņem! Zinās, ka ar tevi jokoties nevajag!b) Tu zināji, ka viņa ir klaču vācele, bet ne jau tik izdomas bagāta! Tu netieši caur draudzenēm dari viņai zināmu, ka patiesība ir nākusi gaismā!c) Tu aizsūti viņai melno tehnisko līmlenti — lai ir ar ko muti aizlīmēt!!!

14. Vai tu esi kādreiz palaidusi kādu baumu par savu ex-draugu?

a) Protams! To, ka viņš nu pilnīgi nejēdz skūpstīties, ka viņš guļ blakus lācītim un ka mamma vēl joprojām viņam noliek visu, ko vilkt uz skolu…b) Šad tad draudzenēm esi pateikusi mazus attiecību sīkumus par to, ka viņš sākumā nezināja, kas ir franču skūpsts, un vēl šo to…c) Nē, pietiek ar to, ka citi jau tā dara!

Rezultāti:

Visvairāk A Nepārspējama tenku vācele

OK, runājot atklāti, visi mīl pabaumot, bet tu esi vienkārši nepārspējams eksemplārs! Kamēr tu runā par to, kas ar ko salaiž, kuram kas patīk, dzīve tev paiet gar degunu! Domā, ka ir daudz vienaudžu, kuri deg nepacietībā iepazīties un būt ar tevi labos draugos, ja vienmēr pastāv iespēja, ka jau nākamajā rītā visu skolu pāršalks jaunu baumu virpulis?… Padomā, vai nav pienācis īstais laiks apstāties un sākt domāt par svarīgākām lietām, piemēram, skolu un vienkārši labu laika pavadīšanu ar draugiem… Ļauj, lai apkārtējie tevi iepazīst no citas puses, arī tev tas liksies aizraujoši!Visvairāk B

Mazs baumotājs…

Baumošana nudien nav tavas dzīves aizraušanās numur viens, taču šad un tad arī tevi aizrauj intrigu vērpšana. Katrā ziņā tas ir pilnīgi skaidrs, ka tevi vairāk aizrauj kārtējie personīgās dzīves skandāli nekā ekonomiskā situācija Latvijā… Vairāk nekā baumošana tevi interesē, kas kur notiek, un tas nav nekas pārdabisks. Pamēģini kādu reizi, kad mēle niez citiem izstāstīt kārtējo nepārbaudīto informāciju par skolas jaukākā pārīša problēmām, paturēt šo informāciju pie sevis! Kam jānāk gaismā, tas notiks tāpat — bez tavas palīdzības!

Visvairāk C

ANTIklačotājs

Protams, ka arī tev, tāpat kā visiem citiem, dažkārt uznāk vēlme uzzināt, ar kuru īsti satiekas skolas izskatīgākais un feinākais puisis, bet kuram gan to negribas zināt!!! Zini, kas ir pats labākais? Tas, ka tu zini robežu — cik tālu var iet ar runāšanu un kad sākas aprunāšana… Tas nekas, ka kāda no draudzenēm tevi uzskata par galīgi neinteresantu cilvēku, tu vari ar to būt lepna — baumās jau nu gan neslēpjas cilvēka interesantums. Lai jau viņi baumo, kā saka: dots devējam atdodas…

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu