Brālis pārāk skaļi nodarbojas ar seksu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jamesyu

Sveiki! Man tāda lieta, ka es dzīvoju kopā ar savu lielo brāli un viņa sievu. Viss ir ok, izņemot to, ka viņi katru nakti nenormāli skaļi nodarbojas ar seksu. Man no tām skaņām jau nelabi kļūst. Kad pateicu brālim, ka man tas traucē, viņš atbildēja: ja man kaut kas nepatīk, varu vākties. Viņš ļoti labi zina, ka man nav pie kā vākties, jo viņš ir vienīgais, kas man šajā pasaulē ir. Es vienkārši nevaru normāli izgulēties un tagad, kad sāksies skola, būs vēl trakāk. Neredzu jau vairs nekādu izeju. P.S. Man ir 15 gadi.

Sveika/s! Situācija ir gana nepatīkama, bet risinājumu noteikti var atrast, vismaz ilgākā laika posmā – noteikti. Sāc jau tagad apsvērt, kur mācīsies pēc 9. klases beigšanas, un īpaši pievērs uzmanību skolām, kurās ir studentu viesnīcas vai kopmītnes. Iespējams, tur arī dzīve nebūs mierīga, bet vismaz tiksi prom no strīdiem ar brāli, un jūsu attiecības, ļoti iespējams, uzlabosies. Starp citu, brāļa asā atbilde nenozīmēja, ka viņš tevis teikto neievēros: tajā drīzāk izskanēja viņa apziņa, ka šobrīd tu vēl patstāvīgu dzīvi uzsākt neesi gatavs, tāpēc jācenšas sadzīvot tā, lai tas būtu pieņemami visiem, nevis tikai viņam un viņa sievai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu