Brālis izturas dīvaini!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Čaw!

Esmu 16 gadus vecs puisis un jau vairākus gadus dzīvoju kopā ar savu 27 gadus veco brāli. Mūsu tēvs ir miris, un māte ir alkoholiķe, tāpēc viņš rūpējas par mani. It kā jau viņš ir baigi foršs un ļoti mani mīl, bet pēdējā laikā tā jocīgi uzvedas. Viss sākās ar jautājumiem par to, vai man ir bijusi draudzene, vai kādreiz esmu skūpstījies un vai man ir bijušas intīmas attiecības. Uz to visu atbildēju noliedzoši, jo tiešām esmu kautrīgs puisis un vēl neko neesmu izmēģinājis. Pēc tam vairākas reizes ir bijuši gadījumi, kad viņš man pieskaras, apskauj, glāsta mani, bet man tas ir ļoti mulsinoši, jo es neesmu gejs un viņš taču ir mans brālis. Nesen bija gadījums, kad vakarā sēdējām pie televizora un pēkšņi viņš vienkārši noskūpstīja mani. Man bija tik pretīgi, ka es nevarēju viņu atgrūst, un mana pretošanās bija pilnīgi veltīga, jo viņš ir daudz spēcīgāks par mani. Es nesaprotu, kāpēc viņš tā uzvedas. Viņš ir vienīgais, kas man ir. Es viņu ļoti mīlu, bet tai pašā laikā man ir bail, ka kādu dienu viņš var mani izvarot.

Sveiks! Iespējams, ka brālim nekas slikts arī nav prātā, tomēr sāc domāt par savas dzīves veidošanu: interesējies, kur mācīsies pēc 9. klases, varbūt vari kādu laiku padzīvot pie kādiem radiniekiem? Vai brālim pašam ir draudzene? Vai Tu domā, ka viņš varētu būt gejs? Apdomā šos jautājumus un centies parūpēties par savu drošību, izvairoties palikt divatā ar viņu un pastāstot, ka Tev ir iepatikusies kāda meitene.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu