Dienas nometne pavasara brīvlaikā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/I.Kundziņa

Rīgas Skolēnu pils orientēšanās pulciņš skolēnu pavasara brīvlaikā organizē dienas nometni, kuras darbība pārsvarā norisināsies brīvā dabā, nodarbojoties ar orientēšanās sportu un vides problēmu risināšanu.

Nometnes programma ietver daudz sportisku aktivitāšu svaigā gaisā, kurās tiek attīstītas sadarbības veidošanas, orientēšanās apvidū iemaņas, veicināta fiziskā attīstība. Nometnes laikā varēs izbaudīt arī fiziskās sagatavošanas treniņu LSPA manēžā, kādu ik nedēļu veic RSP orientēšanās pulciņa audzēkņi, kuri ik gadu izcīna ne tikai Latvijas čempionātu medaļas, bet arī pasaules skolēnu, Eiropas jauniešu un citu starptautiski nozīmīgu sacensību medaļas. Nometnes noslēgumā norisināsies arī īpašas treniņsacensības Pļavniekos — pilnīgi jaunā un īpašā orientēšanās kartē.

Visiem nometnes dalībniekiem šī būs iespēja izbaudīt daļu no orientēšanās sporta burvības — ceļot, iepazīt jaunas vietas, katru reizi būt jaunā situācijā.

Nometnē aicināti piedalīties jaunieši vecumā no deviņiem līdz 15 gadiem ar aktīvu un kustīgu dzīvesveidu.

Dienas nometne norisināsies no 6. līdz 10. aprīlim ar aktivitātēm Mežaparkā, Rīgas Skolēnu pilī, Pļavniekos, Teikā.

Bez sporta aktivitātēm paredzēti arī zoodārza, kinoteātra un talkas apmeklējumi, kā arī ar vidi saistīta viktorīna.Dalības maksa Ls 20 (tiek nodrošinātas pusdienas katru nometnes dienu, darba materiāli, ieejas biļetes). Ceļa izdevumi uz nometnes aktivitātēm jāsedz dalībniekiem.

www.rsp.skmezaparks.lv

Pirmā tikšanās 3. aprīlī plkst. 18.00 Rīgas Skolēnu pils 117. kabinetā, kur vecāki un nometnes dalībnieki varēs iesniegt nepieciešamos dokumentus un iepazīties ar nometnes pedagogiem un vadītāju, kā arī detalizētāku programmu un notikumu aprakstu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu