Rīgas skolēni ar pirmajām medaļām ceļā uz Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādi

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

350 Rīgas skolu jaunie sportisti, jau izcīnot pirmās augstākā kaluma medaļas, gatavojas startam Latvijas Jaunatnes Vasaras Olimpiādē, kas risināsies no 1. līdz 3. jūlijam Jūrmalā.

Rīgas pilsētas komandu olimpiādē pārstāvēs 350 sportisti, kuri par medaļām cīnīsies 21 no 26 sporta veidiem: badmintonā, basketbolā, boksā, burāšanā, cīņā, džudo, futbolā, galda tenisa, golfā, jātnieku sportā, paukošanā, peldēšanā, regbijā, riteņbraukšanā, BMX, smaiļošanā un kanoe airēšanā, ložu šaušanā, taekvondo, pludmales volejbolā, vieglatlētikā, mākslas un sporta vingrošanā, volejbolā un tenisā.

Olimpiādes ietvaros jau 18. un 19. jūnijā notika sacensības mākslas un sporta vingrošanā, kurās rīdzinieki ieguvuši pirmās medaļas: sporta vingrošanā 12 zelta medaļas, 7 sudraba un 8 bronzas medaļas, savukārt mākslas vingrošanā 2 zelta, 3 sudraba un 4 bronzas godalgas. Tāpat no 20. līdz 22. jūnijam sacensības notikušas arī smaiļošanā un kanoe airēšanā, kur rīdzinieki ieguvuši vienu sudraba un vienu bronzas medaļu.

Rīgas skolu audzēkņu dalību Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādē, apmaksājot transporta izdevumus un formas tērpus, atbalsta Rīgas pašvaldība un koordinē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD).

Papildinformācija: Ilva Salmiņa - RD IKSD Sporta un jaunatnes pārvaldes Sporta un interešu izglītība iestāžu nodaļas galvenā speciāliste, Tālr. 67181307, mob. 26672376

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu