TOP 12: Latvijas slavenības, kuras šogad kļuvušas par vecākiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ģimenes pieaugumu 2017. gadā sagaidījuši vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki. Kādam piedzimis trešais, bet kādam pirmais bērniņš! Esam apkopojuši 12 Latvijas slavenības, kas šogad kļuvušas par vecākiem, savukārt Ziemassvētkus aicinām pavadīt ģimenes lokā.

 
Aktieris Andris Bulis.
Aktieris Andris Bulis. Foto: LETA

Andris Bulis kļuvis par meitiņas tēvu

Gada sākumā pasaulē nācis aktiera Andra Buļa otrais bērniņš – meitiņa.

Sociālajā vietnē «Instagram» Bulis dalījies ar jauku fotogrāfiju, kurā redzams, kā jaundzimusī meitiņa saspiedusi tēta pirkstu. «Kad Dievs radīja pasauli, viņš bija iemīlējies... Viņš deva mums cilvēcīgumu... Viņš deva mums neaizskaramu laiku un mieru,» pie sirsnīgā attēla raksta Bulis.

Atgādinām, ka aktieris Andris Bulis kopā ar sievu Ilzi dzīvo vairāk nekā 10 gadus. Abu savienībā aug arī dēls Markuss.

 
TV raidījumu un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš.
TV raidījumu un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš. Foto: Leta

Šovmenim Renāram Zeltiņam - pirmdzimtais

«Mēs ar Ievu esam laimīgi. Izjūtas ir neticami saviļņojošas, turklāt mums abiem tās ir pirmo reizi. Negulētās naktis tagad būs šī skaistā piedzīvojuma sastāvdaļa. [..] Bijām izvēlējušies meitai vairākus vārda variantus. Kad meita piedzima, skatījāmies un sapratām, ka vislabāk viņai piestāv vārds Emma,» izdevumam «Privātā Dzīve» pastāstīja jaunais tētis. Meitiņa nākusi pasaulē tieši valsts svētku brīvdienu laikā.

Gluži,kā pirmajā randiņā:)) @supervivalatvija #pirmreizīgi

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

Kā zināms, Renārs ar Ievu salaulājās 7. jūnijā Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja Usmas baznīcā. Pie kāzu dienā publicētā foto vietnē «Instagram» Zeltiņš rakstīja īsi un kodolīgi: «Laime IR!»

 
Santa un Mārtiņš Pīlēni.
Santa un Mārtiņš Pīlēni. Foto: Leta

Santai un Mārtiņam Pīlēniem – meitiņa

Meitiņa nākusi pasaulē 24. janvārī Siguldā. Pāris sākotnēji nav varējuši vienoties par mazulītes vārdu, jo vienam paticis vārds Frīda, bet otram Katrīna. Tomēr pāris lēmis par labu spēcīgam un neparastam vārdam - Frīda, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Mārtiņam šī ir pirmā atvase, kamēr Santai - trešā. Iepriekšējā laulībā ar «Prāta Vētras» mūziķi Māri Mihelsonu dzimusi meita Maija (10) un dēls Andrejs (6).

 
Modele Karlīna Caune.
Modele Karlīna Caune. Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram

Supermodelei Karlīnai Caunei meitiņa

Pasaules līmeņa latviešu modele Karlīna Caune Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā 6. jūnijā laida pasaulē meitiņu Lilī. «Beidzot te un redzams, ka viņa ir tēta meita,» pēc dzemdībām uzņemto fotogrāfiju sociālajā tīklā «Instagarm» komentē Caune.

Tuesday gang ??

A post shared by karlina caune wiklund (@karlinacaune) on

Jau ziņots, ka 24 gadus vecā modele uz laiku pārtrauca strādāt, lai pilnībā nodotos grūtniecības izbaudīšanai. Ar mīļoto vīrieti un bērna tēvu Ludvigu viņa salaulājās 22. aprīlī Stokholmā.

 
Kristaps Tālbergs.
Kristaps Tālbergs. Foto: Leta

Laika ziņu vīrs Kristaps Tālbergs kļuvis par tēvu

Sociālajā vietnē «Instagram» Anna Panna par priecīgo notikumu paziņoja, publiskojot foto no pastaigas ar meitu. «Mani sauc Anna, un man ir 27 gadi. Esmu Hannas mamma,» tā pie publiskotā foto raksta kūku meistare.

Anna apprecējās ar meitas tēvu Kārli, kurš ir fitnesa treneris, pirms trim gadiem.

 
Aktieris Uldis Anže.
Aktieris Uldis Anže. Foto: Leta

Uldis Anže kļuvis par tēvu trešajai atvasei

Šā gada sākumā pasaulē nākusi latviešu aktiera Ulda Anžes trešā atvase, ziņo izdevums «Kas Jauns». Latvijas Nacionālā teātra aktiera Ulda Anžes un viņa sievas Olgas Baibas Anžes otrā atvase pasaulē nāca šā gada 6.janvārī. Olga laidusi pasaulē dēlu, kuru vecāki nosaukuši par Teodoru Oto.

Atgādinām, ka Anžu ģimenē jau aug teju divus gadus veca meitiņa Elza Gerda. Uldis un Olga apprecējās 2014.gada nogalē. Aktieriem ir arī dēls Rūdolfs, kas dzimis laulībā ar ziņu moderatori Kristīni Anži.

Uldis Anže kļuvis par tēvu trešajai atvasei

 
Andris Biedriņš.
Andris Biedriņš. Foto: Leta

Andris Biedriņš kļuvis par daudzbērnu tēvu

Bijusī NBA zvaigzne, latvietis Andris Biedriņš kļuvis par daudzbērnu tēvu, raksta izdevums «Vakara Ziņas».

Šīs vasaras jūlija mēnesī Biedriņa sieva Madara Biedriņa (31) Rīgas Dzemdību namā laidusi pasaulē pāra trešo bērnu.

2011. gada aprīlī Madara laida pasaulē abu pirmdzimto dēliņu Emīlu. Pāris gredzenus mija 2012. gada vasarā un 2015. gada sākumā pasaulē sagaidīja meitu Elizabeti.

 
Dziedātāja Marta Ritova.
Dziedātāja Marta Ritova. Foto: Leta

Dziedātāja Marta Ritova kļuvusi par māmiņu otram dēlam

12.martā dziedātāja Marta Ritova otro reizi kļuvusi par māmiņu, sievietei piedzimis otrais dēls, kuram dots vārds Pēteris.

Kā raksta izdevums «Kas Jauns», dziedātājas Martas Ritovas un viņas vīra, mārketinga komunikācijas speciālista Raimonda Cipes ģimenē jau aug dēls Indriķis, nu tam pievienojies brālītis.

 
Hokejists Māris Bičevskis.
Hokejists Māris Bičevskis. Foto: Leta

Hokejists Māris Bičevskis sagaidījis otro meitu

Latvijas hokeja izlases spēlētājs Māris Bičevskis kļuvis par tēvu - 11. maijā pasaulē nākusi viņa meitiņa. Šā svarīgā notikuma dēļ Māris uz dažām dienām pārtrauca dalību Pasaules hokeja čempionātā.

2014. gadā Bičevskis apprecējās ar Elīnu Kārkliņu. Pāris sveica pirmdzimto meitiņu Stefāniju 2015. gada martā.

Hokejistam Bičevskim piedzimusi meitiņa; viņš atgriezies Latvijā

 
Foto: Leta

Artūrs Irbe kļuvis par tēvu trešajam bērnam

Bijušais Latvijas hokeja izlases vārtsargs Artūrs Irbe 50 gadu vecumā kļuvis par tēvu trešajai atvasei.

Izdevums «Kas Jauns» informē, ka Irbe un viņa sieva Madara (28) pirmajai kopīgajai atvasei devuši vārdu Pauls Teodors.

Artūrs ir tēvs 27 gadus vecajai Anitai Irbei un 18 gadus vecajam Atim Irbem, bet Madarai no iepriekšējām attiecībām ir deviņus gadus vecs dēls un astoņus gadus veca meita.

 
Aktieris Ivars Puga.
Aktieris Ivars Puga. Foto: Leta

Aktieris Ivars Puga 57 gados kļuvis par tēvu

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ivars Puga (57) un šā teātra friziere un grima māksliniece Dita Ulmane (36) 20. martā sagaidījuši savu pirmo kopīgo bērnu. Aktieris žurnālam «Kas Jauns» pastāstījis, ka dēlam vārds dots par godu viņa vectētiņam – Bernhards.

Pāra «dienesta romāns» sācies pirms četriem gadiem, kad Puga šķīries no aktrises Daces Bonātes, ar kuru viņš bijis kopā 18 gadus.

Pugam ir divi pieauguši bērni no laulības ar Lolitu Pugu, savukārt Ulmane no iepriekšējām attiecībām audzina meitu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu