Kā iepriecināt vīrieti pēc grūtas darba dienas? Stāsta viņi un viņas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Ikdiena – steigā. Pusdienas pārtraukuma – nav. Slodze darbā – par lielu. Mājās – stress un pienākumi. Kā izrādās, arī mūsu vīrieši nav no akmens, un lutināšanu ir ne tikai pelnījuši, bet arī gaida. Aptaujājām dažus vīriešus un vairākas dāmas par to, kas viņuprāt iepriecinātu vīrieti pēc grūtas darba dienas.

Dana (27): «Neko nejautātu, neprasītu kaut kur aizvest, pasniegtu siltas vakariņas un uzliktu labu filmu, lai vīram ir normāls «čils». Un alus, protams, alus!»

Kristaps (31): «Priecātos, ja sieva sagaidītu ar labu garastāvokli un neliktu neko darīt. Nebļautu uz mani, ja gribētu atslābināties pēc darba dienas ar kādu glāzi, nepārmetot, ka ir nedēļas vidus vai cita nedēļas diena. Nē, nu var jau arī ar vakariņām sagaidīt, bet tas jau būtu pārāk daudz prasīts, jo sieva taču arī strādā. Turklāt ar iepriekšminēto arī sieva netiktu nodarbināta, līdz ar to – abiem labi.»

Evita (30): «Atnākot mājās, viņam liktu svētu mieru un ļautu mazliet atiet no darba vides, sagatavotu vakariņas. Zinu, ka vīrs mājās sagaida siltumu, mīļumu, mieru, nevis skandālus par poda vāku un neiznesto miskasti. Viņš priecātos, ja teiktu: «Paspēlē datora spēles, es visu pārējo izdarīšu.» Protams, sagaidīšana gultā ir cita lieta…»

Linda (29): «Draugs ir priecīgs, ja esmu kaut kur nolikusi kādu našķi, kas viņam garšo, un kādā brīdī to kā pārsteigumu viņam iedodu. Tad ir laimīgs kā bērns (smejas)! Vēl ir laimīgs tad, ja pasaku, ka nekā garšīga mājās nav, un viņš trīs stundas pēc vakariņām iet pie ledusskapja, lai uztaisītu siermaizīti, bet tur pretī kūka!!»

Valdis (33): «Mani iepriecinātu siltas vakariņas, mierīga pasēdēšana ģimenes lokā, kāda galda spēle vai kopīga filma, kopīga došanās pie miera.»

Katrīna (25): «Ja zinu, ka vakarā būs hokejs, tad nopirktu aliņu un čipsus, lai viņš var veču stilā noskatīties savu sporta pārraidi. Bet nu, mūsu mājā sen nav tādas izteiktas lutināšanas, lavierējam starp bērnu apčubināšanu, nesajukšanu prātā, viens otra «neapēšanu bez sāls», nogurumu un laika sadali – kas jāpaspēj, cikos kuram jābūt mājās, jo otram jāaizbrauc kaut kur. Tāds liels skrējiens… Kopīga seriāla noskatīšanās vai mierīga ēst pagatavošana jau ir notikums.»

Foto: Depositphotos.com

Jānis (28): «Pēc grūtas darba dienas pirmais, ko es sagaidu, ir ēdiens. Negribu gaidīt, kur nu vēl pats gatavot ēst, ja jau tā bijis grūti, tāpēc ideāls darba dienas vakars ir ar silta ēdiena pasniegšanu. Un, galvenais, neko nejautāt, neprasīt, kā gāja, jo, visticamāk, man viss jau līdz kaklam… Gribu paēst un tad, kad esmu atvilcis elpu, lieti noderētu sekss, un tad jau atgrieztos labs garastāvoklis un varētu pārrunāt par to, kā gājis un kas tad tāds grūts ir bijis.»

Dagnija (34): «Es savu vīrieti pēc garas darba dienas iepriecinu, «nezāģējot smadzenes» uzreiz pēc tam, kad tiek šķērsots mājas slieksnis. Vienā raidījumā redzēju, ka tad, kad vīrietis ir saguris, atnākot mājās, viņš grib, lai viņu pabaro un apčubina, pajautā, kā klājas. Un, ja no sliekšņa tiek atgādināts par darāmajiem vai neizdarītajiem darbiem, neizpildītiem solījumiem utt., tad vīrietim ne tikai nav noskaņojuma, prieka atgriezties mājās, bet turpmāk viņam parādās arī vēlme aizkavēties darbā. Man šis strādā! Viņš to ir ievērojis un ir priecīgs būt vienkārši mājās.»

Eva (25): «Kotletes un minets! Lūk, kas vīrietim ir vajadzīgs!»

Oskars (36): «Cilvēki savā starpā atšķiras, tāpēc viena recepte visiem nederēs (reklāmas sauklī «kas der visiem, neder nekam!» ir liela daļa patiesības). Tas var būt pilnīgi jebkas, kā kārojas un pietrūkst tieši MAN no manas otrās puses. Tieši TĀ, kā es to vēlos. Un TIEŠI no otrās pusītes. Nevis tas, ko otrā puse ir iedomājusies, pakonsultējusies ar draudzenēm par to, «kas vīriešiem patīk», vai salasījusies «padomu portālos». Līdz ar to atbilde uz šo jautājumu ir atrodama sarunās ar mani, nevis internetā. Ja vien pārsteigums nav paredzēts tikai ķeksītim, jo «tā taču vajag». Atslēgas vārdi - kārojas, pietrūkst, man. Individuāla pieeja vienmēr un visur!»

Jolanta (31): «Iepērkoties veikalā, papildus vīra vēlmēm nopērku vēl dažas lietas, kas viņam garšo, – daudz mandarīnu, Rigondas šokolādi un mencu aknas, tad pēc grūtas dienas viņš ir priecīgs. Reizēm vēl vakaros pamasēju muguru, vīrs tā kaifo, ka pat aizmieg.»

Andris (26): «Vakariņas, sekss un mierīgs vakars pie TV.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu