Vils Smits par 20 gadus ilgo laulību: Mīlestība ir kā dārzkopība

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Svētdien, 31. decembrī, amerikāņu aktieris Vils Smits un viņa sieva Džada Pinketa nosvinēja savu 20. kāzu jubileju. 49 gadus vecais aktieris sociālajā vietnē «Instagram» publicēja aizkustinošu ziņu par savu skaisto sievu un abu skaisto dzīvi kopā.

Vils un Džada Pinketa Smiti ir viens no tiem slavenību pāriem, kas ir kopā jau vairākus gadu desmitus. 2017. gada izskaņā abi nosvinēja 20. kāzu gadadienu.

«Pirms 20 gadiem mēs sadevāmies rokās un naivi devāmies pa šo eju. Lūk, ko esmu iemācījies... Mīlestība ir kā dārzkopība. Esmu iemācījies palīdzēt uzplaukt tev par to, kas vēlies būt,» par savu sievu un laulību sociālajā tīklā raksta aktieris Vils Smits.

«Esmu iemācījies priecāties par tavu sapņu piepildīšanu... Nevis cīnīties ar tevi, lai piepildītu savas savtīgās vajadzības un sakārtotu lietas, par kurām jūtos nedrošs. Esmu iemācījies, ka mīlestība ir klausīšanās. Mīlestība ir dāvana. Mīlestība ir brīvība. Priecīgu gadadienu, mana karaliene.»

Līdzīgi kā daudzi citi slavenību pāri, arī Vils un Džada laika gaitā saskārušies ar grūtībām, tomēr abi joprojām ir kopā. Pārim ir divi kopīgi bērni - 17 gadus vecā Vilova un 19 gadus vecais Džadens.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu