Kāpēc Viljams vienmēr pieskata Džordžu, kamēr Keita rūpējas par Šarloti?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Esot sabiedrībā ar bērniem, karaliskā britu ģimene pieturas pie viena un tā paša formāta - hercogiene vienmēr tur Šarlotes roku, kamēr Viljams pavada Džordžu, šādi izrādot īpašu saikni starp tēvu un dēlu, māti un meitu. Eksperts ģimenes jautājumos apgalvo, ka tēvs sagatavo dēlu topošajam amatam un pienākumiem, ziņo «dailymail.co.uk».

Karaliskais pāris ir pazīstams ar moderno pieeju vecāku pienākumiem, viņi kopā ar bērniem praktizē «aktīvo klausīšanos». Pagājušajā gadā viņi pat izvairījās no oficiālajām Ziemassvētku svinībām un izvēlējās tos pavadīt kopā ar Midltoniem, lai Džordžs un Šarlote varētu izbaudīt «parastas» ģimenes izpriecas.

Taču Kembridžas hercogs un hercogiene ir ļoti tradicionāli citos audzināšanas jautājumos, tas atspoguļojas viņu ģimenes publiskajos iznācienos. Viljams vienmēr pieskata princi Džordžu, bet Keita uzņemas rūpes par princesi Šarloti. Viņi pat šādā «formātā» ir iemūžināti Ziemassvētku fotogrāfijās, kurās princis tur tēva roku, bet Šarlote stāv priekšā mātei.

Foto: AFP/LETA

«Šāda rīcība noteikti nav nejauša, šādi princis tiek sagatavots savai nākotnes - karaļa lomai,» skaidro bērnu audzināšanas un attiecību eksperte J. Petersa. «Tēvi parasti ir atbildīgi par disciplīnu, ģimenes aizsardzību un tās labklājību. Nav nekas neparasts redzēt tēvu kopā ar dēlu, tādējādi veidojot dēlam pamatu viņa nākotnes atbildībai un ieņemamajai lomai ģimenē. Bieži tiek uzskatīts, ka vīrietim ir jāaudzina zēns, lai tas kļūtu par vīrieti. Aplūkojot ģimenes attēlus, tie skaidri parāda šo uzskatu.»

Viņa piebilda, ka, puikam esot kopā ar tēti un meitenei ar mammu, patiesībā tas liecina, ka Viljams ar Keitu ir uz instinktiem vērsti un mīloši vecāki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu