Cīņā ar vēzi viņa zaudēja kāju, bet aizvien turpina iedvesmot!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/jessicaemilyquinn

24 gadus veca sieviete, kura vēža dēļ zaudēja kāju, lepni dalās ar savām fotogrāfijām, kurās redzama bez protēzes. Džesikai Kvinnai no Jaunzēlandes deviņu gadu vecumā tika diagnosticēta reta kaulu vēža forma (osteosarkoma). Kāja tika amputēta, lai ļaundabīgās šūnas neizplatītos tālāk ķermenī.

«Man bija nepieciešami 10 gadi, lai es varētu cilvēkiem parādīt, kā izskatos bez savas mākslīgās kājas,» stāsta jaunā sieviete. Intervijā «Daily Mail Australia» drosminiece atklāj, ka pēc 10 gadiem beidzot saņēmusies sabiedrībai pirmo reizi parādīt savas kājas patieso izskatu.

«Ja godīgi, bez protēzes es jūtos neaizsargāta. Dienu pēc dienas es gandrīz aizmirstu, ko esmu piedzīvojusi, kas, iespējams, izklausās dīvaini, taču joprojām, kad noņemu protēzi, sajūtas ir skarbas. Izaicinājumi reizēm šķiet nebeidzami. Taču es sev atgādinu, cik laimīga esmu, jo tomēr 90% laika mani uz zemes balsta divas pēdas. Tās mani nogādā uz vietām, kur nepieciešams. Tās man atgādina, kas esmu un ko esmu pārdzīvojusi.»

Publicējot attēlus Instagramā un atklājot savu kāju, Džesika vēlējās parādīt, cik tomēr pozitīvi var lūkoties uz savu ķermeni. «Vienmēr esmu teikusi, ka vēlos būt atklāta pret to, kā izskatos un ko pārdzīvoju» viņa skaidro.

Be you, bravely. ? @laura_snelling_

A post shared by ?? Jess Quinn (@jessicaemilyquinn) on

«Mani iedvesmo tas, ka saņemu vēstules no svešiem cilvēkiem, kuri iedvesmojušies no manām publikācijām. Mēs visi šādos notikumos esam vienoti, un, ja es varu kādam palīdzēt justies skaisti pašam savā ķermenī, tad darīšu visu, kas ir manos spēkos.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu